Celal Kılıçdaroğlu: “Alaattin Çakıcı mafya babası değildir, Abim bir piyondur”

Celal Kılıçdaroğlu: “Alaattin Çakıcı mafya babası değildir, Abim bir piyondur”

Alaattin Çakıcı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki tartışmaya, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu bir video ile dahil olarak bomba açıklamalarda bulundu.

Alaattin Çakıcı tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yazılan mektup ile başlayan tartışmama şok açıklamalar ile katılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu abisini sert şekilde suçladı.

Celal Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda, Alaattin Çakıcı'nın teröristlere karşı dik duran bir devlet adamı olduğunu ve abisinin ise bir piyon olduğunu ifade etti. 

ABİMİN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL

Celal Kılıçdaroğlu, Abisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun akli dengesinin yerinde olmadığını ve bir sağlık kuruluşuna baş vurmasını  gerektiğini belirterek şok açıklamalarda bulundu.

 

iŞTE CELAL KILIÇDAROĞLU'NUN O KONUŞMASI


 

"Gündeme damgasını vuran Alaattin Çakıcı ile CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu yani abim, onun hakkında konuşmak istiyorum. Alaattin Çakıcı mafya babası değildir. Abim konuyu yanlış anlamıştır.  Abim Kemal Kılıçdaroğlu bir piyondur.  Çakıcı, PKK ve teröristlere karşı dik duran bir devlet adamıdır,Abim tecavüzcü Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, HDP, Akif Hamzaçebi, Özgür Özel Veli Ağbaba ile diyaloglarını kesmelidir. Ve benim gibi Alaattin Çakıcı’nın  yanında dimdik durmalıdı,. Abim Kemal Kılıçdaroğlu PKK'lı  olanları ve HDP’yi CHP'den tasfiye etmelidir. Aksi Halde abime devlete karşı geldiği için ceza kesilecektir, abimin akli dengesi yerinde değildir ve herhangi bir sağlık kurumuna başvurması gerekiyor. Biz her zaman devletimizin yanında ve devlet adamlarının yanında durmuşuzdur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ve Alaattin Çakıcı'nın yanındayız".

 

 

 

cakici-005.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum