Çelik ile Cem Yılmaz buluşması

Çelik ile Cem Yılmaz buluşması

Arçelik markasının ünlü karakteri Çelik ve Cem Yılmaz, Brand Week İstanbul’da aynı sahneyi paylaştı. Türkiye’de bir ilk olan interaktif hologram tekniğiyle izleyicinin karşısına çıkan Çelik ile Cem Yılmaz’ın sahne şovu çok beğenildi

Brand Week İstanbul’da Arçelik’in ev sahipliği yaptığı “Art of Collaboration-İşbirliği Sanatı” adlı oturum büyük beğeni topladı. Markanın sevilen karakteri Çelik, Türkiye’de bir ilk olan canlı ve interaktif hologram tekniğiyle sahneye çıktı. Çelik, ünlü komedyen Cem Yılmaz ile renkli bir şova imza attı.

 

“İşbirliği Sanatı” oturumunda, markanın yöneticisi Özlem Akbayır ve Cem Yılmaz, Türkiye’nin en sevilen markası olmanın ve işini aşkla yapmanın sırlarını anlattıkları keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Arif V 216 filminden bahseden Cem Yılmaz, marka işbirlikleri ve sponsorlukların önemine dikkat çekti: “İnsan yanında kendi gibi düşünen bir marka, bir kuvvet istiyor. Arçelik bu konuda bizi yalnız bırakmadı. Ortaya da güzel bir film çıktı. Ocak ayında hep birlikte perdede göreceğiz”

 

Ünlü komedyen, bu işbirliğine karar vermesinde etkili olan ilginç bir ayrıntıyı da izleyicilerle paylaştı; Babasının senelerce Arçelik bayisinde çalışıp buradan emekli olduğunu söyleyen Cem Yılmaz, bu markanın kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu esprili bir şekilde anlattı.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.