Çelik'ten mayolu fotoğraf isyanı! Cübbeli Ahmet'e pas attı: Delirdiniz ulan

Çelik'ten mayolu fotoğraf isyanı! Cübbeli Ahmet'e pas attı: Delirdiniz ulan

Şarkıcı Çelik mayolu fotoğraflarının yeniden gündem olmasına isyan etti.

Ünlü şarkıcı Çelik, geçtiğimiz günlerde Ümit Özdağ'ın kurduğu Zafer Partisi'ne katıldığı haberleriyle gündemi sallamasının ardından yıllar önce çekilmiş mayolu fotoğrafının patlamasıyla yeniden gündemde. 

Partinin Kayseri İl Teşkilatı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "E tabi devir değişti, ama Çelik değişmedi. Sanatçı Çelik artık Zafer Partisi'nde" ifadelerini kullanarak, 90'lı yıllara şarkılarıyla damga vuran Çelik'in Zafer Partisi'yle siyasete atıldığını duyurmuştu.

 

zazaza.JPG

 

Şarkıcı Çelik, siyasete atılmasıyla gündemi sallamasının ardından, sosyal medyada 'Sokopop' adlı ünlülerin ve yaşanan bazı önemli toplumsal-magazinsel olayların geçmişteki fotoğraflarını paylaşan sayfanın, yıllar önce plajda sere serpe uzandığı mayolu fotoğrafını servis etmesine isyan etti.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEPKİ GÖSTERDİ

 

Fotoğrafın tekrar gündem olmasına ve çok sayıda kişinin kendisine göndermesine adeta isyan eden Çelik, Instagram hesabından bir paylaşımda bulunarak duruma tepki gösterdi.

 

Çelik paylaşımında şunları söyledi:

 

"Bugün biri bunu yayınlamış, yayını kim gördüyse işi gücü bırakmış bana bu fotoğrafı gönderiyor. Baba ben bu fotoğrafı ne yapayım? Emekli maaşı mı bağlanacak, kariyerimde eskiden vücut nasıldı ikramiyesi mi verilecek? Nedir yani devlet dairesinde çalışır gibi yapıp vatandaş sırada beklerken sosyal medyada gezen ve bu fotoyu yollayanın amacı ne?

Senin savunma bakanın açıklama yapmış "9,5 milyon Suriyeli aldık" diye, sen zeytini neden 67 liradan yediğini anlayamıyorsun? Dolar 20 liradan 15 bandına gerilemiş, benzin uçmuş; Kimyasal olduğu için değil zamdan uçmuş! 1 kilo kıyma 125 TL. Polis meslek zorluğundan bitap düşmüş, doktorlar yerde sürünüyor!

Kadınlar öldürülüyor, çocuklara tecavüz ediliyor, yargı bunun tamamına iyi hal indirimi vermiş birileri bana bu fotoğrafı yollatacak lükse sahip! Düşünecek dertleri yok, sıkıntılı bir durum yok her şey yolunda. Bir tek ben geri zekalıyım! Sonra bugün 18 Mart! Eeee o gün dökülen kan, senin için feda edilen canlar için ödeyeceğin kefaret ne? Çelik'in seksi fotoğrafı… Çelik'in seksi fotoğrafı… Arkadaşlar ülkede topluca kullanılan antidepresan sayısı ile ilgili bir bilginiz var mı? Delirdiniz ulan.

Size Cübbeli Ahmet Hoca 10 tane daha "Manyak manyak işler" diye şarkı yapsa yine toplamazsınız. Sonra 'Geçcek' Nasıl geçcek?"

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.