Cem Küçük'ten Ercüment Ovalı'ya skandal ifade

Cem Küçük'ten Ercüment Ovalı'ya skandal ifade

Türkiye gazetesi yazarı, bir zamanların FETÖ sevdalısı Cem Küçük, Türkçü kimliği ile bilinen bilim adamı ve "2018 Men of the Year Bilim Ödülü" sahibi Ercüment Ovalı için skandal ifade kullandı.

Işıkçılar cemaatinin yayın organı Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, " Olmadı Ercüment Ovalı, size yakışmadı" başlıklı bugünkü yazısında hadsiz ve skandal ifade ile Ovalı'ya saldırdı.

Fetullahçı Terör Örgütü ( FETÖ) için methiyeler dizen ve kripto FETÖ'cü diye bilinen Cem Küçük, Türkçü bilim adamı Ercüment Ovalı'ya "madara oldu" dedi.

Ercüment Ovalı'ya hava attı ve madara oldu gibi skandal ve seviyesiz cümlelerle saldıran Cem Küçük şunları söyledi.

"Derken Ercüment Ovalı bombayı(!) patlattı. Meğer arkadaşlarıyla günlerce kapanıp yeni tip koronavirüs tedavisi için üzerinde çalıştıklarını söylediği aşı Dornaz Alfa'ymış. Yani zaten bilinen bir şey. Bilim dünyasının üzerinde çalıştığı ilacı Ovalı sanki kendi bulmuş gibi hava attı ama iddiası fos çıktı. “Dünya nereye vardığımızı 23 Nisan’da görecek” gibi iddialı cümle kurarsanız sonunda böyle madara olursunuz... "

Dünyaca ünlü bir bilim adamına bu denli üslupla saldıran Cem Küçük'ün hezeyanının altında Ovalı'nın Türkçü kimliği olmalı. 

Zira, Ercüment Ovalı bilim adamı olmanın yanı sıra, mensup olduğu Türk Milleti'nin sevdalısı olduğunu çekinmeden ifade eden bir Türk Milliyetçisidir.

Kripto FETÖ'cü Cem Küçük ile yazı yazdığı cemaat gazetesi ve bu tür cemaatler Türk hazımsızlığını fırsat buldukça kusmayı ihmal emiyorlar.

Ancak, Ercüment Ovalı gibi bir bilim adamına salyalarını, akıtmak onun değerinden hiçbir şey kaybettirmez. Hele hele, bilim adamlarımıza karşı işlenen FETÖ cinayetleri hafızalarımızda tazeliğini korurken..

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum