Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar Bakan kapısında

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar Bakan kapısında

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar gibi ünlü isimlerle bir araya geldi. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Bakan Ersoy, ünlü isimlerle bir araya gelerek sektörün genel sorunları ve yapılabilecekler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul'da aralarında Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar'ın da olduğu, sinema ve televizyon dünyasından ünlü isimlerle, sektörün genel sorunları ve yapılabilecekler üzerine 1 saat görüştü.

Bakan Ersoy, İstanbul'daki çalışma ofisinde, yapımcılar Necati Akpınar, Timur Savcı, Muzaffer Yıldırım ile Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'la bir araya geldi. Ersoy, sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimleriyle, yaklaşık 1 saat görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, sektörün genel sorunları ve yapılabilecekler değerlendirildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, görüşmede, sinema sektörünün Türkiye için çok önemli olduğunu vurguladı. Ersoy, yapımcılara, oyunculara ve sektörün tüm bileşenlerine bakanlık olarak gerekli desteği vereceklerini kaydetti. Bakan Ersoy, ayrıca sadece sinema değil, kültür ve sanat dünyasının diğer tüm alanlarına da gereken hassasiyetin gösterileceğini dile getirdi.

Sinema ile televizyon yapımcıları ise Bakan Ersoy'a desteği ve samimi yaklaşımı dolayısıyla teşekkür etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.