Cem Yılmaz'dan Demirtaş ve Kavala açıklaması

Cem Yılmaz'dan Demirtaş ve Kavala açıklaması

Rüstem Batum'un kanalına konuk olan Cem Yılmaz, "Bir gemi kazasında botuna Sedat Peker'i mi Bilal Erdoğan'ı mı alırsın?" sorusuna verdiği esprili cevaptan sonra, Kavala ve Demirtaş ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Talk Show ustalarından Rüstem Batum'un YouTube kanalındaki "Rüstem Batum Sohbetleri" programına konuk olan komedyen Cem Yılmaz, bir 'yarışma' sorusuna esprili bir yanıt verdi. 

Kavala ve Demirtaş ile ilgili soruya ise Yılmaz'ın verdiği cevap dikkat çekti.

Rüstem Batum konuğu Cem Yılmaz'a yarışma soruları soracağını söyledi. Bunun üzerine Cem yılmaz "Eyvah" yanıtını verdi. Batum, Yılmaz'a "Atlantik'te gidiyorsun, o lüks  yolcu gemilerinden birinde? Muazzam bir fırtına çıkıyor, Titanic gibi, gemi batıyor. Zifiri karanlık, dev dalgalar var.

Sende bir tane küçük lastik bir bot yakalıyorsun. Ama iki kişilik bot. biniyorsun, can havliyle kendine gelmeye çalışıyorsun. Dalgalar kocaman falan. Bir bakıyorsun böyle, karanlıkta iki kişi yüzüyor bota doğru. Yaklaşıyorlar bir bakıyorsun ki solda Sedat Peker, sağda Bilal Erdoğan var" sorusunu yöneltti. 

Cem Yılmaz soruya gülerek, "Hemen bottan atlarım, dibe doğru yüzerim" cevabını verdi. Rüstem Batum bunun üzerine, "Bunu düşünüyordum, doğru cevap bu" dedi. 

 

cem-003.JPG

 

KAVALA VE DEMİRTAŞ AÇIKLAMASI

Rüstem Batum'un, 'Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında ne düşündüğünü, hissiyatının ne olduğunu' sorduğu Cem Yılmaz, "Evrensel standartlarda bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum" cevabını verdi.

Yılmaz, hakkında 'cumhurbaşkanına hakaretten dava açılan Metin Akpınar ile ilgili olarak "Koca çınar Metin Akpınar, elinde kaşarlı tostla adliye koridorlarındaydı. Yani şimdi bu oldu mu?" dedi.  

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.