Cemaat imamından şok sözler

Cemaat imamından şok sözler

İsmailağa cemaatine yakınlığıyla bilinen İsmail Hünerlice, yaptığı bir sohbetinde pantolon giyen kadınları namussuz olarak nitelendirdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Fatma Kaya ve AKP iktidarını hedef aldı. İşte ayrıntılar;

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde, İhsan Şenocak’ın pantolon giyen kadınlara yönelik maksadını aşan sözleri için, "Bir din adamının dini referans göstererek, kadınlar evde otursun, kadınlar şunu giymesin, bunu yapmasın demesi kabul edilemez. O tür hocalara itibar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Fatma Kaya’nın yaptığı açıklamaların ardından İhsan Şenocak’tan münasebetsiz bir cevap gelmişti. Bu seferde İsmailağa cemaatinden bir başka isim İsmail Hünerlice, Şenocak’a destek vererek Erdoğan, Kaya ve AKP hükümetini hedef aldı ve skandal ifadeler kullandı.

PANTOLON GİYEN KADINLARA ‘NAMUSSUZ’ DEDİ

İsmail Hünerlice yaptığı vaazda Pantolon giyen tüm kadınlara, “Namussuz… Namus gittikten sonra biz neyi konuşacağız…” deyip aşağılarken isim vermeden ama Bakan Fatma Betül Kaya’yı kasıtla, “Namussuz, gavur, dine ihanet eden (hain), dinden çıkmış (mürted), saygısız…” hakaretlerini bir bir sıraladı.

AK PARTİ’YE SAVAŞ

Hızını alamayan İsmail Hünerlice, “Gayri meşruluk savunulacak hale gelindi” sözleriyle Fatma Betül Kaya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti’yi gayri meşruluğu yaygınlaştırmakla hedef gösterdi.

Hakaretlerine devam eden İsmail Hünerlice, dini alandaki kazanımlarının tamamına nankörlük edip pantolon üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ak Parti’yi, “gayri meşruluğu savunan (parti)”, “Allah liyakatsizleri (Ak Parti’yi) başımızdan defeylesin”, “Dine saygısız”, “Namusun vidalarını gevşeten (parti)” sözleriyle itham etti.

Skandal açıklamalarına devam eden İsmail Hünerlice, tarikat tabanını, ‘Ölürüz’ sözleriyle sokağa çağırırken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti’yi “Göğsünü siper et. Dursun bu hayasızca akın” sözleriyle işgalci düşman askerlerine benzetti.

İşte İsmail Hünerlice’nin sohbetinde söylediği skandal ifadeler;

“Namussuzluk gavurlukta bile yok. Ne demek bu ya. Gayri meşruluğu savunacak hale gelindi. Kalkmış en yetkili birisi pantolon neden kadınlara yanlış olsun bu hocaları dinlemeyin diyor. Ben diyorum. Bir kadın pantolon giyemez. Biz ne konuşacağız daha. Biz neyi konuşacağız daha. Namus gittikten sonra bize neyi konuşacağız daha. Sen yetkiliysen yetkini yap. Mimarsan projeni çiz. Ben burada statik hesaplardan söz etmiyorum. Doktor isen teşhis yap. Hoca isen dini konuş. Hoca değilsen dine ihanet etme. Muhatabın Allah’tır. Vay efendim, kadınları sahadan çekmeyi konuşan hocaları dinlemeyin. Kur’an diyor. “O kadınlara söyleyin evlerinden otursunlar.” Ayet (Ahzap 33) Sen nasıl konuşuyorsun ya. Sen dinden çıkmışsın haberin yok ya. Allah liyakatsizleri başımızdan defeylesin. Haddini bil. Haddini bil. Kadınlar evlerinizde oturun. Cahili kadınlar gibi kıvrık kıvrık gezmeyin. Ayet burada. Namazını kıl, zekatını ver, Allah ve Resulüne itaat et. Bu hocaları dinleme. Ne demek bu! Ne demek bu. Herkes haddini bilecek. Allah’ın dinine saygısızlığı biz kabul edemeyiz. Namusun vidalarının gevşetilmesine biz katlanamayız. Ölürüz… Göğsünü siper et. Dursun bu hayasızca akın. Diyor. O zaman istiklal marşını değiştir. Biz namussuzluğa göğsümüzü siper etmeyeceğiz de ne yapacağız.”

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler

Kaynak:dinihaberler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum