Cemal Enginyurt: Ümit Özdağ tutuklanmalı

Cemal Enginyurt: Ümit Özdağ tutuklanmalı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Cemal Enginyurt, "tutuklama eksik kalmış, İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ'ın tutuklanmalı" ifadelerini kullandı.

Libya'da şehit olan MİT mensubunun kimliğini deşifre ettiği için tutuklanan Odatv haber müdürü Barış Terkoğlu'nun tutuklanmasını değerlendiren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Ümit Özdağ tutuklanmalı" ifadelerini paylaştı.

Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Odatv'den Barış Terkoğlu tutuklanmış, tutuklama eksik kalmış, Ümit Özdağ tutuklanmalı dedi.

Enginyurt, MİT mensuplarını Ümit Özdağ'ın ifşa ettiğini iddia etti.

 

Enginyurt'un paylaşımı şöyle:

"Odatv den Barış Terkoğlu tutuklanmış.Tutuklama eksik kalmış,Ümit Özdağ TUTUKLANMALI. MİT mensuplarını ilk ifşa eden,Suriye üzerinden bölücülük,ifşaat yapan,toplumu geren bu adamdır."

 

cemal-enginyurt-umit-ozdag.JPG

 

 

MHP'DEN DE TEPKİ GELMİŞTİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, dün resmî Twitter hesabı üzerinden İP'li vekil Ümit Özdağ hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ümit Özdağ ile ilgili "PİS BİR AJAN" ifadelerini kullanmıştı.

 

İşte Semih Yalçın'ın o açıklaması:

Özdağ'ın İsrail ve Yahudi lobileriyle ve ABD'deki Yahudi think-tank kuruluşu JINSO ile kurduğu gizli ilişkilerin, Rant Corporation ile görüşmelerinin sebebini açıklaması gerektiğini vurgulayan Yalçın, ''Adlarına pervasızca konuşmaya cüret ettiği Türk milliyetçileri; Ümit Özdağ’ın ABD ile İsrail’de Türkiye'nin ve Ülkücü Hareketin geleceğine dair ne tür kirli pazarlıklar yaptığını bilmek istemektedir.'' dedi.

 

"YURTTA SULH KONSEYİ ÜYESİ PİS AJAN"

Sözlerinin sonunda Özdağ'ın 15 Temmuz 2016'daki FETÖ'cü darbe girişiminin elebaşları “Yurtta Sulh Konseyi” üyesi olup olmadığının araştırılması gerektiğini kaydeden Yalçın, ''Bu sözde milliyetçinin, aslında Türk milliyetçiliğinin kripto düşmanı ve Türkiye’de küresel aktörler adına görev yapan pis bir ajan olup olmadığı acilen aydınlatılmalıdır.'' açıklamasında bulundu.

Semih Yalçın'ın Twitter'dan yaptığı o açıklamalar şöyle devam etti:

İdlib’de Türk askeri büyük bir beka mücadelesi ve şehitler verirken televizyon ekranlarına çıkıp provokasyon yapan, toplumu kaos ve infiale sevk etmeye, Türkiye düşmanlarının lehine algı operasyonu düzenlemeye yeltenen Ümit Özdağ’ın gerçek yüzünü gösterme zamanı geldi.

"TIPKI BABASI GİBİ"

15 Temmuz ihanet teşebbüsü sırasında, tıpkı babasının geçmişteki darbelerde kader arkadaşı Başbuğ Alpaslan Türkeş’i terk ederek ortadan kaybolduğu gibi, Ümit Özdağ da aynı gece ortadan kaybolmuştur.

PKK'NIN SİYASİ KANADI OLAN HDP İLE İTTİFAĞA SES ÇIKARMADI

Vaktiyle MHP’nin geleneksel çizgisinden saptığını, PKK’nın güçlenmesine yol açtığını ileri sürerek Lider Devlet Bahçeli’ye karşı 2006’da bayrak açan Ümit Özdağ, CHP ve İP’in bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı olan HDP ile gayriresmî seçim ittifakına sesini çıkarmamıştır.

Ümit Özdağ, ortalıkta pişkin pişkin dolaşacağına İsrail ve Yahudi lobileriyle ve ABD'deki Yahudi think-tank kuruluşu JINSO ile kurduğu gizli ilişkilerin, Rant Corporation ile görüşmelerinin sebebini açıklamalıdır.

Adlarına pervasızca konuşmaya cüret ettiği Türk milliyetçileri; Ümit Özdağ’ın ABD ile İsrail’de Türkiye'nin ve Ülkücü Hareketin geleceğine dair ne tür kirli pazarlıklar yaptığını bilmek istemektedir.

MOSSAD'I MI ZİYARET ETTİ?

Ümit Özdağ, vaktiyle başkanı olduğu Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) bütçesiyle gerçekleştirdiği İsrail gezileri sırasında Mescid-i Aksa’yı mı yoksa Mossad’ı mı ziyaret etmiştir?

Kamuoyunda Özdağ’ın, Türk milliyetçiliği davasına fitne ve tefrikayla zarar vermek üzere görevlendirilmiş kripto FETÖ destekçisi bir eleman olduğuna dair kanaatler giderek güçlenmiştir.

Ümit Özdağ’ın “Yurtta Sulh Konseyi” üyesi olup olmadığı araştırılmalı; bu sözde milliyetçinin, aslında Türk milliyetçiliğinin kripto düşmanı ve Türkiye’de küresel aktörler adına görev yapan pis bir ajan olup olmadığı acilen aydınlatılmalıdır.

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.