Cemal Kaşıkcının öldürüldüğü yer belli oldu

Cemal Kaşıkcının öldürüldüğü yer belli oldu

Son Dakika… Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın nerede öldürüldüğü resmen açıklandı. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Al Jazeera'nin son dakika geçtiği habere göre; Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nerede öldürüldüğü tespit edildi.

Dünyaca ünlü haber kanalı Al Jazeera, 2 Ekim’de İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra bir daha haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili yeni detaylara ulaşıldığını bildiriyor.

Al Jazeera haber kanalı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın tam olarak nerede öldürüldüğünün belirlendiğini duyurdu. Habere göre, soruşturmacılar Cemal Kaşıkçı'nın tam olarak nerede öldürüldüğünü tespit etti.

Kanal, cinayetle ilgili yeni detayları ekrana getirdi. Al Jazeera, haberini ses kayıtları ve aramalarda bulunan delillere dayandırdı. Buna göre, Cemal Kaşıkçı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda girdikten sonra çok sayıda kişinin saldırısına uğradığı ve öldürüldüğü ileri sürüldü.

Konu ile ilgili detaylı açıklamanın resmi makamlardan tarafından kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Washington Post Gazetesinde köşe yazarlığı yapan Cemal Kaşıkçı’dan, 2 Ekim'den bu yana haber alınamıyordu. Suudi Arabistan vatandaşı Kaşıkçı, en son 2 Ekim’de İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na öğle saatlerinde girerken görüntülenmişti.

TRUMP: KESİNLİKLE ÖLMÜŞE BENZİYOR

ABD Başkanı Donald Trump, bugün saatler önce yaptığı açıklamada ise Kaşıkçı'nın 'kesinlikle ölmüşe benzediğini' belirtip, "Bunun sonuçları ağır olacak" ifadelerini kullanmıştı.

ELİMİZDE DELİLLER VAR

Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün yaptığı açıklamada ellerinde olaya ilişkin delillerin olduğunu ve kısa zaman içerisinde paylaşacaklarını ifade etmişti.

 

siyasetcafe.com

feto-yapilanmasi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.