Cemal Reşit Rey’de İspanyol rüzgarı

Cemal Reşit Rey’de İspanyol rüzgarı

İspanya’da Max Award 2019’da ‘En İyi Müzikal Gösteri’ seçilen The Opera Locos Türkiye’de ilk kez 28 Kasım’da; Flamenko sanatçısı ‘sonsuz kollu dansçı’ olarak ünlenen María Pagés de, 30 Kasım’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda olacak.

Müziği, mizahı ve eğlenceyi bir arada sunan’The Opera Locos’ adlı gösteri 28 Kasım Perşembe akşamı izleyicilere beklenmedik sürprizlerle dolu neşe dolu bir akşam yaşatacak. 

 

tol-8797-min.jpg

 

 

tol-9009-min.jpg

 

tol-9335-min.jpg

En bilinen opera hitlerini rock ve pop düzenlemelerle seslendiren 5 sıra dışı şarkıcının teatral performansını yansıtan ‘The Opera Locos’, operayı yer yaştan ve her kesimden izleyiciye tanıtmak ve sevdirmek amacıyla tasarlandı. 

 

Flamenko’nun çağdaş bir dans olarak yükselişinde öncü rol oynayan ve tüm dünyada ‘sonsuz kollu dansçı’ olarak ünlenen María Pagés, ekibi ile 30 Kasım’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’na konuk olacak. Sanatçı, ‘An Ode To Time’ (Zamana Övgü) isimli gösterisiyle İstanbullu izleyicilerin karşısına çıkacak. 

t-oda-030-min.JPG

 

t-oda-354-min.JPG

 

The Washington Post’un ‘Flamenko divaları arasında ışıldayan bir elmas’ sözleriyle andığı María Pagés ve topluluğunun Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki bu özel gösterisine sanatseverlerin yoğun katılımı bekleniyor. 

 

siyasetcafe.com


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.