Cesedine ulaşılan İkranur hakkında korkunç iddia

Cesedine ulaşılan İkranur hakkında korkunç iddia

Giresun'da 4 gün önce kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi hakkında korkunç iddia ortaya atıldı. ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranın İkranur'un cesedi bulunurken küçük kıza ne olduğu merak konusu oldu.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Giresun'un Bulancak ilçesinde 27 Haziran Cumartesi günü akşam saatlerinde kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’yi arama çalışmalarından bugün kötü haber geldi. Otlayan hayvanları almak için çıktıktan sonra haber alınamayan İkranur’un ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. 4 gün süren arama çalışmalarına rağmen küçük kızdan haber alınamamıştı. İkranur'un cesedi bugün bulunurken, Müge Anlı canlı yayınına gelen bir ihbar ise gündeme bomba gibi düştü. Müge Anlı canlı yayında gelen ihbarı açıkladı. 

 

106 HEKTAR ALANDA TARAMA YAPILDI

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli Köyü'nde 27 Haziran Cumartesi günü ortadan kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi 4 gün boyunca arandı. AFAD, AKUT, UMKE, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine Samsun ve Trabzon’dan gelen AFAD ekipleri de dahil oldu ve toplamda 106 hektar alanda tarama yapıldı.

ikra.jpg

 

İKRANUR EN SON HARMAN YERİNE DOĞRU GİTTİ

7 yaşındaki İkranur Tirsi ailesi ile birlikte babaannesini ziyaret etmek için İcilli Köyü'nün Kıran mahallesine gitmişti. Daha sonra arkadaşlarıyla oynamak için babaannesinin evinden çıkan İkranur köyün içinde harman yerine doğru gitti.

 

BİR DAHA DÖNMEDİ

Kardeşleri ve arkadaşları ile oynayan İkranur hayvanlara bakmaya gideceğini söyledi ve arkadaşlarına peşinden gelmemeleri için uyarıda bulundu. İkranur arkadaşlarının yanından ayrıldı ve bir daha da dönemedi.

 

ikra1.jpg

 

Küçük kızın akrabası Muhammet Tirsi yaptığı açıklamada; "Akşam 6 gibi burada oyun oynuyorlar. İneklere ben bakayım siz gelmeyin demiş çocuklara ısırgan yakar sizi demiş ve bu yoldan gitmiş dahada çocuktan haber yok geri dönmemiş. " açıklamasını yapmıştı.

 

KAYBOLDUĞU UZUN SÜRE ANLAŞILMADI

Amcası ve halasının oynarken gördüğü küçük kızın kaybolduğunu kimse farketmedi. Uzun bir süre ne annesi nede babası İkranur'un kaybolduğunu anlayamadı. İkranur'un annesi Nazlı Tirsi ise şu açıklamayı yaptı;

-"Görümcen oynarken görmüş İkranur'u. Yanlarına gitmiş aşağıda oynuyorlarmış İkranur'un kaybolduğu yerde. Benim ortanca oğlan gelince İkranur'un küçüğü sordum "Ablan nerede?" diye o da "İneklere gitti" dedi. İkranur ineklere bakacağım amcamın yanına gideceğim demiş bende o zaman merak etmedim bunu duyunca. Akşam oldu panik oldum eşimi aramadım İkranur'un kayıp olduğunu söyledim."

 

ikra2.jpg

 

JANDARMAYA HABER VERİLDİ

6 yaşındaki kardeşi Tuğra eve dönmüştü ama 7 yaşındaki İkranur'dan haber yoktu. Telaşlanan aile küçük kızı aramaya başladı. Kendi imkanlarıyla aramaya başlayan aile sonuç alamayınca Jandarmaya haber verdiler.

 

KÜÇÜK KIZIN CESEDİ EVİNE 4 KM MESAFEDE BULUNDU

Küçük kızın cesedine bugün ulaşıldı. İkranur'un cansız bedeni evine 4 km mesafedeki Adaköy Deresi kenarında bulundu. Küçük kızın cesedi otopsi için buradan alınarak Bulancak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

ikra5.jpg

 

NEREDE BULUNDU?

Cesedin bulunduğu yerin evine 4 kilometre mesafede olması akıllarda soru işareti bıraktı. Köylülerle birlikte yaklaşık 200 kişilik ekip küçük kızı aramıştı. İkranur'un cesedi dere kenarında açıklık bir alanda bulundu. Küçük kızın ölümünü otopsi aydınlatacak. İkranur'un başka yerde öldürülüp buraya atılmış olma ihtimali bulunuyor. 

 

ikra3.jpg

 

MÜGE ANLI'DAKİ KORKUNÇ İDDİA

İkranur cumartesi günü kayıplara karışmıştı. Cumartesi başlayan arama çalışmalarına Jandarma, AKUT ve köylülerde katılmıştı. Müge Anlı'nın programına taşınan olayda canlı yayına gelen bir ihbar herkesi şoke etti. 

 

CEZAEVİNDEN ÇIKAN KİŞİ İKRANUR'U KAÇIRDI MI?
Müge Anlı canlı yayında telefonla gelen ihbarı şöyle açıkladı:
-"Cezaevinden gelen bir kişiden bahsedildi. 3 gün önce cezaevinden çıkan bir kişiden bahsediliyor ve o kişi gelip kaçırmış olabilir mi? kızı diye soruluyor. Bu cezaevinden çıkan kişi kim. Bizde bu bilgiyi jandarma ile paylaşacağı" 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.