Cezaevindeki Dilan Polat ve Engin Polat 'pembe oda' istedi mi?

Cezaevindeki Dilan Polat ve Engin Polat 'pembe oda' istedi mi?

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçlamalardan cezaevine giren Dilan Polat ve Engin Polat'ın pembe oda talebinde bulundukları iddiasına avukatlarından yanıt geldi.

Yaklaşık 2 aydır cezaevinde olan Dilan Polat, Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış ve sağlık sorunlarıyla gündeme gelmişti.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, Aramızda Kalsın'a konuk oldu. Avukat Kaya, çiftin pembe oda talebinde bulundukları iddiasına yanıt verdi.

Kaya, "Pembe oda diye bir şey yok o uydurma ayıp oluyor gerçekten. 15 dakika Dilan ağlıyor, bu ülkede milyar dolarlık vergi suçları affediliyor" diyerek isyan etti.

Dilan Polat'ın avukatı vicdanlara oynadığına dair yorumlara da "Ben hakikate oynuyorum" dedi.

Hüseyin Kaya sunucu Müge Dağıstanlı'nın bazı iddialarına ise sinirlenerek "Uyduruyorsunuz hanımefendi, siz hukuktan anlamadığınız için..." diyerek kızdı.

Müge Dağıstanlı ise "Öyle bir noktaya getirdiniz ki sizin anlattıklarınıza göre biz de Adalet Bakanlığı da yanlış bir şey yaptı, masumlar diyorsun... Size göre adalet yanlış mı işledi?" dedi.

Hüseyin Kaya "Sen adalete güveniyor musun? Sor bakalım adalete güven istatistikleri neymiş? İnsanlar adalete de diyanete de güvenmiyor" yanıtını verdi.

Müge Dağıstanlı "Biz birbirimizi ikna edemiyorsunuz" diyerek pes etti. 

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.