Dilan Polat ve Engin Polat'a 11 yıla kadar hapis istemi

Dilan Polat ve Engin Polat'a 11 yıla kadar hapis istemi

Komşularıyla kavga edip adliyelik olan Dilan ve Engin Polat'ın soruşturması tamamlandı. Dilan Polat için 8 yıl 4 ay, Engin Polat için ise 11 yıla kadar hapsi isteminde bulunuldu.

Aralarında "kara para aklama", "vergi kaçırma" gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip adliyelik olduğu dosyada savcılık soruşturmasını tamamladı. Savcılık, Dilan Polat hakkında hakaret ve yaralamadan 8 yıl 4 aya, Engin Polat hakkında ise konut dokunulmazlığını ihlalden 11 yıla kadar hapis istedi.

Olay, 2 Haziran 2023 günü İstanbul Çekmeköy'de yaşandı. Lüks konakların bulunduğu bir sitede ikamet eden çift, Engin Polat'ın doğum günü olması nedeniyle bir parti organize etti. Partiye çok sayıda konuğun gelmesiyle konutta park sorunu yaşandı.

Komşu Metin A., park yeri olmadığı gerekçesiyle otomobilini sokak üzerine bıraktı. Bu sırada Polat çiftinin partisinde konuk olarak bulunan Songül S.'nin bebeği ateşlendi. Doktora gitmek isteyen konuk, Metin A.'nın park etmiş olduğu araç nedeniyle çıkış yapamadı. Songül A., Polatların komşusu Metin A.'nın evine aracını çekmesi için gitti.


EV BASIP KÜFÜR ETTİ

Aracın henüz çekilmemesi üzerine Engin Polat, Metin A.'nın evine giderken söz konusu adamda otomobilinin yanına gitti. Evde ise eşi Esra A. vardı. Engin Polat gece vakti, kadının izin vermemesine rağmen içeriye girdi ve Metin A.'yı kastederek, "O... çocuğu nerede" diye bağırıp, evde göremeyince dışarı çıktı.

Bu sırada Metin A. ile Dilan Polat yolda karşılaştı. Dilan Polat komşusuna tekme atıp kocası gibi aynı küfrü etti. Bu tartışmayı gören Engin Polat hemen eşinin yanına geldi ve komşusunu darp etti. Polat çifti ayrıca, "Seni öldüreceğiz, yaşatmayacağız" diyerek tehditler de savurdu.

POLAT ÇİFTİNE BİR KÖTÜ HABER DAHA


Savcılık, söz konusu olayda Sıla Doğu hakkında takipsizlik kararı verirken Dilan Polat hakkında "hakaret", "yaralama", "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından 8 yıl 4 aya, Engin Polat hakkında ise 11 yıl 4 aya kadar hapis istedi.


Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.