Cezaevinden çıktı! FETÖ'cülerin yanına koştu

Cezaevinden çıktı! FETÖ'cülerin yanına koştu

Furkan cemaati lideri Alparslan Kuytul, cezaevinden çıktıktan sonra ayağının tozuyla FETÖ'cülerin yanına koştu.

Önceki hafta serbest bırakılan Alparslan Kuytul, FETÖ'nün sözde 'mağduriyet' algısını yürüten Youtube kanalı KHK TV'ye konuştu.

15 Temmuz hain darbe girişimini bir 'proje' olarak tanımlayan Kuytul, "Hatta bu proje sanıyorum ki 15 Temmuz'dan evvel yapılmış. Yani tüm Türkiye'de bir korku meydana getirme projesi." dedi.

15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştirmek isteyen teröristler için 'kandırılmış saf Müslümanlar.' ifadesini kullanan Kuytul, şöyle konuştu:

 

"Bu proje için de bazı saf kimseler tahrik edilmiş olabilir ve bu yanlışı onlara yaptırtmış olabilirler. Bu işin arkasında başkaları da var. Hani FETÖ'nün siyasi ayağı olduğunu söylüyorlar ya aslında ondan daha önemlisi darbenin arkasında başka güçler var. Cemaat ve tarikatlar ile birlikte münferit olarak hizmet yapan bazı hocaların da tüm İslami faaliyetlerinin önünü kesmek istiyorlar."

 

Kuytul, sözlerine şöyle devam etti:

 

"Vallahi bu insanlar Peygamberimiz olsaydı siyasi konularda açıklama yapsaydı, 'Bu zulümdür, bu haksızlıktır.' deseydi ve devletin politikalarını eleştirseydi ona bile şüpheyle bakarlardı. 'Böyle Peygamber mi olur? Siyasetle uğraşıyor.' derlerdi. Aslında bunlar yanlış bir Allah, yanlış bir Kur'an, yanlış bir peygamber anlayışına sahipler."

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.