Charlize Theron’un filmi 10 Temmuz’da Netflix’de

Charlize Theron’un filmi 10 Temmuz’da Netflix’de

Eğlence platformu Netflix başrolünde efsane oyuncu Charlize Theron’un bulunduğu ‘The Old Guard’ filiminin fragmanını takipçileriyle paylaştı. Film, tüm dünyayla aynı anda 10 Temmuz’da Netflix’de yayınlanacak.

Gina Prince-Bythewood’ın yönettiği, Greg Rucka’nın senaryosunu yazdığı filmde; Charlize Theron, Kiki Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts ve Chiwetel Ejiofor gibi isimler yer alıyor.

 

Greg Rucka’nın çok sevilen çizgi romandan uyarlanan ‘The Old Guard’, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, cesur ve aksiyon dolu bir öyküye sahiplik ediyor.

 

 

Andy (Charlize Theron) isimli bir savaşçı önderliğinde birbirine sıkı sıkıya bağlı paralı askerler, sebebini bilmedikleri bir ölümsüzlüğe sahiptir. Yüzyıllardır ölümlülerin dünyasını koruma mücadelesi veren ekip, acil bir görev için çağrıldığında bir anda ifşa olur. Ekip, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayanların tehdidiyle karşı karşıya kalır. Andy ve gruba yeni katılan Nile (Kiki Layne) isimli asker, grubu içinde olduğu tehlikeden kurtarmanın mücadelesini verecek.  

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.