CHP AKP'nin yolunda! Makarna dağıttılar

CHP AKP'nin yolunda! Makarna dağıttılar

Cumhuriyet Halk Partisi, Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimler öncesi çalışmalara başladı ve vatandaşlara makarna dağıttı. İşte haberin ayrıntıları;

CHP’li Belediye seçim startını verdi! Vatandaşlara makarna dağıtıldı

CHP’li Çankaya Belediyesi vatandaşlara makarna dağıttı ve sosyal medyada büyük tepki topladı. Çankaya Belediyesi’nin halka makarna dağıtması, özellikle sosyal medyada yerel seçim hazırlığı olarak yorumlandı.

AK Parti'nin vatandaşlara genellikle seçim zamanında yaptığı yakacak ve gıda yardımlarını eleştiren CHP yerel seçimlere 7 aydan az bir süre kala makarna dağıttı. CHP yerel seçim çalışmalarına erken başladı.  CHP'li Çankaya Belediyesi makarna dolu gıda kutularını yerel seçimlere hazırlık kapsamında vatandaşlara dağıttı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti içerisinde ismi tartışılmaya devam ederken Çankaya Belediyesi gıda paketi dağıtımına başladı.

AK Parti hükümetini yıllardır gıda ve yakacak yardımı yaptığı için suçlayan CHP'nin Çankaya Belediyesi, makarna dolu gıda kutularını vatandaşlara dağıtması tartışmaları da beraberinde getirdi.

makarna.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.