CHP Darbe Komisyonu'ndan çekiliyor mu?

CHP Darbe Komisyonu'ndan çekiliyor mu?

TBMM darbe Komisyonu'nun çalışmaları sona yaklaşırken sinirler de gerildi. Komisyonun CHP'li üyeleri olur olmaz istekler öne sürerek tartışma çıkarmaya başladı. Komisyonun son günlerdeki toplantılarına küfürlü tartışmalar damga vururken, CHP'lilerin masad

HER FIRSATTA KAVGA


CHP'lilerin sık sık tartışma çıkarması komisyon üyelerini de rahatsız etti. CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık 'a küfür etmesinden bir gün sonra Komisyon'da bu kez de Periskop yayını tartışması çıktı. Komisyon başkanı Reşat Petek, iç tüzük gereği Periskop yayınını sona erdirmek istedi. Ancak CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP'li üyeler bu isteğe karşı çıktı. Tartışmaya TBMM Başkanı İsmail kahraman da dahil oldu. Petek, Kahraman'dan görüş aldıktan sonra Periskop yayınına izin verdi.


MHP İLE YOLA DEVAM


Komisyon üyesi ve AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, CHP'lilerin darbeyi araştırmak yerine  kavgaya zemin hazırlayıcı tutum takındıklarını söyledi. HDP'lilerin masadan kalktıklarını anımsatan Özdağ, "CHP de masadan kalkmak için bahane üretiyor olabilir. Ancak kalksalar da Komisyon çalışmasına devam eder. AK parti ve MHP'nin sayısı komisyonun çalışmalarını sürdürmesine yeter" dedi.

Kaynak: AvazTürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.