CHP Genel Merkezi’nde koronavirüs alarmı!

CHP Genel Merkezi’nde koronavirüs alarmı!

CHP Genel Merkezi'nde çalışan bir sekreter ve eşinin koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Bunun üzerine genel merkez büyük ölçüde boşaltıldı ve dezenfekte edildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın sekreteri A.A salı günü yüksek ateş şikayeti ile koronavirüs testi yaptırdı. A.A’nın ve eşinin yapılan testleri pozitif çıktı. A.A ve eşi hastanede tedavi altına alındı.

DEZENFEKTE EDİLDİ

Bu ani gelişmenin ardından, CHP genel Merkezi’nde büyük bir panik yaşandı. Perşembe günü, binada bulunan herkes apar, topar dışarı çıkartıldı. Ardından CHP Genel Merkezi’ne gelerek tüm odaları tek, tek dezenfekte etti. Yaşanan şok gelişme üzerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm milletvekillerine genel merkeze gelmemeleri şeklinde bilgi verildi.

 

foto-007.jpg

 

KAMERALAR İNCELENDİ

Koronavirüs alarmı bununla da bitmedi. Kemal Kılıçdardoğlu’nun talimatı üzerine, genel merkezde bulunan tüm kameralar incelenerek testi pozitif çıkan A.A.’nın son bir haftada gittiği odalar ve temas ettiği kişiler belirlenmeye çalışıldı. Belirlenen kişilere de koronavirüs testi uygulandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:Süperhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.