CHP genel merkezinden tatile ilk yorum

CHP genel merkezinden tatile ilk yorum

CHP'den, Ekrem İmamoğlu'nun kendi seçmenlerini bile öfkelendiren kayak tatili hakkında açıklama geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak konuyla ilgili "Sömestr tatilindeyiz, ailesine karşı da sorumlulukları var" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ'da depremzedeleri ziyaretinin ardından Erzurum Palandöken'de tatil yapmasına ilişkin gelen eleştirilere yanıt verdi.

Öztrak, "Ekrem İmamoğlu, Elazığ depreminde İstanbul'dan yardımları götürmek suretiyle görevini yapmıştır. Sömestr tatilindeyiz, ailesine karşı da sorumlulukları var. Oraya uğramış ve dönmüştür. Bu iş Ekrem İmamoğlu'nun görevini aksatmış mıdır aksatmamış mıdır? Buradan farklı bir hikaye çıkmaz." yanıtını verdi.

NE YAŞANMIŞTI?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi ve çocuklarıyla birlikte depremden zarar gören Elazığ ve Malatya’yı ziyaret ettikten sonra Erzurum’daki Palandöken Kayak Merkezi’ne gitti. İmamoğlu ailesi burada birlikte kayak yapmıştı.

Kayak yaparken gazetecilere açıklamalarda bulunan İmamoğlu, çocuklarının daha önce kayak merkezine gittiğini, kendisinin de Elazığ ziyaretinin ardından yanlarına geldiğini ifade etmişti.

İBB başkanı şunları söylemişti:

“İstanbul depremi için çalışıyoruz. Bir anda olması mümkün değil. Şehirlerin tek gündemi deprem. Öncelikli gündemi deprem olmalı. Uzun vadeli bir iş. İnşallah her kurum, el ele verip bu işi çözmek zorundayız. Yüz binlerce insanımızın canı tehdit altında, yani bir gece Elazığ’da kaldık ve insanların orada nasıl kaygılı olduğunu hissettim. Tabii daha önce Düzce depremini yaşamışız. Umarım daha büyük depremi yaşamadan, sorunları aşarız.”

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.