CHP, İmamoğlu'nun balıkçı keyfinden sonra 8 puan oy kaybetti

CHP, İmamoğlu'nun balıkçı keyfinden sonra 8 puan oy kaybetti

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul'daki sel sırasında tatilde olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hatalarını kabul etmemesinin, CHP'liler arasında rahatsızlığa neden olduğunu ifade etti.

İstanbul'da geçtiğimiz gün etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı bölgelerde sel baskınları meydana geldi. Aynı günlerde tatilde olan ve kameralar karşısına geçen İmamoğlu, afet yaşanmadığını belirterek, su baskını olduğunu dile getirdi.

CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, TV100 canlı yayınında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle eleştirdi.

 

"BALIKÇI KRİZİ NEDENİYLE 8 PUANLIK OY KAYBI YAŞANDI"


İmamoğlu'nun İstanbul'da sel felaketi yaşanırken tatile gitmesi konusunda değerlendirmede bulunan Yarkadaş, "Son dönemdeki tutumunu beğenmediğimi ifade edeyim. Ekrem İmamoğlu özellikle balıkçı krizinden sonra ne yazık ki sekiz puanlık bir oy kaybı yaşıyor." dedi.

Parti içinde İmamoğlu'ndan duyulan rahatsızlığı da gündeme getiren Yarkadaş, "CHP'nin çeşitli bölgelerdeki WhatsApp gruplarında bu konu çok konuşuldu ve benim gördüğüm şey Ekrem İmamoğlu'nun bu tutumunun beğenilmediği yönünde." ifadelerini kullandı.

 

"İMAMOĞLU'NUN HİÇBİR ELEŞTİRİYİ ÖNEMSEMEDİĞİNİ GÖRDÜM"


"Artık hiç kimse eleştirilmek istemiyor, eleştirenler de anında ya hain ya düşman ilan ediliyor. Oysa ki demokraside eleştiriler zenginleştirir." diyen Yarkadaş, "Ekrem İmamoğlu'nun bugün yaptığı konuşmadan, kendisine yönelik yapılan hiçbir eleştiriyi önemsemediğini, dikkate almadığını, 'Ben bir yerde yanlış mı yaptım' duygusunun kendisinde uyanmadığını gördüm. O yüzden bugün İmamoğlu ile ilgili çok detaylı bir değerlendirme yapmak istemiyorum. Çünkü bunları önemsemiyor." açıklamasında bulundu.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.