CHP İstanbul’da kimi aday gösterecek? Bomba iddia

CHP İstanbul’da kimi aday gösterecek? Bomba iddia

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da kimi aday göstereceği merak konusu olurken konu ile ilgili Nagehan Alçı’dan bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar;

Gazeteci – Yazar Nagehan Alçı, bugünkü köşesinde Kılıçdaroğlu’nun İstanbul için kafasındaki üç ismi paylaştı.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul adaylarında konuşulan 3 ismi aktardı.

Nagehan Alçı'nın yazısından o bölüm şöyle:

İSTANBUL'DA SON DURUM

İstanbul’a gelince… Bugün itibarı ile İlhan Kesici isminin de anketten çıktığını öğrendim. Ancak Kesici’den hâlâ bir sinyal yok. Öte yandan Abdüllatif Şener bugün (salı) Bağcılar’da ekonomi ile ilgili CHP’lilere konferans veriyordu. Bir Konya milletvekilinin Bağcılar’daki bir panelde ne işi var? Bunu sorduğum CHP’lilerin tümü "Tabii ki İstanbul’a göz kırpmak için" dediler.

İstanbul için adı geçenlerden birinin de Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu biliyoruz. İmamoğlu pazar günü Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. O görüşmeden net bir sonuç çıkmamış. Bir önceki yazıda da belirttiğim gibi pek istekli değil, diye duyuyorum. Ancak görev verilirse kabul edeceğini söylüyormuş.

Kısacası Kemal Bey’in kafasında şu an İstanbul için en kuvvetli 3 seçenek Abdüllatif Şener, Gürsel Tekin ve Ekrem İmamoğlu gibi görünüyor.

Ancak 6 Aralık’taki Parti Meclisi toplantısına kadar herhangi bir gelişme olacağını sanmam. İsimlerin açıklanması ise 15’inden sonraya kalacak gibi görünüyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.