CHP-İYİ Parti ittifakına FETÖ’den tam destek

CHP-İYİ Parti ittifakına FETÖ’den tam destek

Fetullahçı Terör Örgütü'nün firari medya imamlarından eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı yayınladığı video ile seçimlerde HDP’nin de desteklediği CHP - İYİ Parti ittifak adaylarına oy vermeye davet etti.

Seçimlere günler kala beka bulunduğumuz tehlikeyi gözler önüne seren önemli bir gelişme daha ortaya çıktı. Kamuoyunda kurdukları işbirliği nedeniyle ‘Zillet ittifakı’ adı verilen CHP-İYİ Parti’ye PKK’nın uzantısı HDP’den sonra FETÖ’den de açıkça destek geldi.

CHP ANKARA ADAYI MANSUR YAVAŞ’A ÖVGÜ

FETÖ'nün firari medya imamı Ekrem Dumanlı, yayınladığı video ile hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoan’a hakaretlerde bulunurken, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin de desklediği CHP- İYİ Parti ittifak adaylarına oy istedi.

Açıklamalarıyla, Merak Akşener ve Kılıçdaroğlu'na açık destek veren FETÖ'cü Dumanlı, özellikle CHP Ankara adayı Mansur Yavaş başta olmak üzere vatandaşlara Millet İttifakı adaylarına oy vermeleri için çağrıda bulundu.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ’IN HAPİSHANEDE OLMA KAYGISI

FETÖ’cü Ekrem Dumanlı yayınladığı videoda özetle şunları söylüyor; “Meral Akşener’e açıktan tehdit. Kemal Kılıçtaroğlu ile ilgili fezleke hazırlanıyor tehdit. İçişleri Bakanı herkesi tehdit ediyor. HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş uzun zamandan beri hapishanede. Milyonlarca insan hale size oy vermiyor. Vermemeyi de bir vazife addediyor.”

TÜRKİYE’NİN UMUDU OLARAK CHP-İYİ PARTİ HDP İTTİFAKINI GÖRÜYOR

Dumanlı, ‘Türkiye’nin bütün umudu da budur’ diyerek CHP-İYİ Parti ve HDP ittifakına oy vermeğe davet ettiği videoda, “Bütün umudu da buraya kilitlenmiştir. Devlet Bahçeli eski MHP’li şimdi CHP’de olan Mansur Yavaş’a diyor ki ‘Yavaş yavaş sen git’. Bu nedir?” diyerek FETÖ’nün tarafını açıkça bildirmiş oluyor.

Dumanlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan için ise, ‘HDP’lilere diyor ki siz kimi seçerseniz seçin biz kayyum göndeririz’ dediğini hatırlatarak, “Hani milli irade. Nerede kaldı milli irade? Kayyum adına gönderilen kimi gönderirsin? Gönderirsen bunun adına demokrasi denir mi?” diyerek PKK uzantısı HDP’lileri savundu.

OY VERMEK VE OY VERMEMEK LAZIM

Dumanlı konuşmasını ‘Peki ne yapmak lazım?’ diye sorarap cevaben ise şunları söyledi, “Oy vermemek lazım. Tam da bu sebepten dolayı oy vermemeli. Ve onlar görmeli ki. Onlar dediğim Türkiye’yi Ortadoğu’ya çevirenler. Bunları değiştirmek için de oy vermek gerekir. Bu oylarla ‘Biz artık sizi istemiyoruz’ denmeli.”

MİLLET İTTİFAKI ORTAKLARI CHP-İYİ PARTİ’YE TERÖR ÖRGÜTLERİNDEN TAM DESTEK

Firari Dumanlı'nın bu açıklamaları 31 Mart seçimlerinden beklentisini açıkça ortaya koydu. Videodaki alçak söylemler nasıl ki PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin beklentilerini ortaya çıktığı gibi FETÖ terör örgütünün de ülkemiz için nasıl bir fırsat kolladığını gözler önüne serdi.

İşte FETÖ’cü Ekrem Dumanlı’nın CHP-İYİ Parti ve HDP ittifakı adaylarına oy vermeye çağrı videosu;

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum