CHP Konsensus'la ilişkisini kesiyor

CHP Konsensus'la ilişkisini kesiyor

Konsensus Araştırma Şirketi'nin Habertürk için yaptığı anketin yayınlanmadan önce Başbakan Erdoğan'a sunulduğu iddiaları sonrası CHP'den radikal karar.

CHP, akşam saatlerinde patlayan ses kayıtları sonrası  Murat Sarı'nın sahibi olduuğu Konsensus Araştırma Şirketi ile çalışmama kararı alıyor.

 

Konsensus Araştırma Şirketi'nin Habertürk için yaptığı seçim anketinin yayınlanmadan önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Kısıklı'daki evinde sunulması ve ankette yapılan değişiklik iddiaları üzerine Konsensus Araştırma Şirketi ile ilişkilerini kesiyor.

 

CHP 'HABERTÜRK'E ÇIKMAMAYI DA KONUŞUYOR

 

Patlayan ses kaydında tapelerde yer alan konuşmaları gören CHP kurmayları, oluşan güven bunalımının etkisiyle Habertürk'ün yayınlarının tarafsızlığını ve güvenilirliğini yitirdiğini düşünerek Habertürk'e çıkmamayı da konuşmaya başladı.

 

MHP'DE HABERTÜRK'LE KÖPRÜLERİ ATMIŞTI

 

Dün TBMM Genel Kurulu'nda AKP'nin internete yasak getiren 'Torba Tasarı'nın görüşmeleri sırasında MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu yaptığı konuşmada, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak bundan sonra Habertürk'ün ortaya koyduğu hiçbir habere inanmayacağımız gibi, bundan sonra onun (Habertürk) televizyon programlarına katılmayacağız" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.