CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladı!

CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu, 'Erken seçim olsun ve Erdoğan karşıma çıksın, Onu sandıkta göndereyim.' sözleri ile adaylığını ilan etti.

CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu’ndan adaylıkla ilgili yeni açıklama geldi. HalkTV’den Fikret Bila’ya konuşan Kılıçdaroğlu, açıklamasında erken seçim vurgusu yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Ama biz erken seçim istiyoruz. Hem de hemen. Erken seçim olsun ve Erdoğan karşıma çıksın, Onu sandıkta göndereyim. Siyasi olarak çağrım budur. Halkın zamanında seçimi bekleyecek hali kalmadı. Hemen erken seçim kararı alınmalı ve Erdoğan sandıkta gönderilmelidir. Benim talebim ve kastım budur” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun 'Erken seçim olsun ve Erdoğan karşıma çıksın, Onu sandıkta göndereyim.' sözleri adaylığını ilan ettiği şeklinde yorumlandı.

 

EREN ERDEM DE ‘CHP’NİN ADAYI KILIÇDAROĞLU’ DEMİŞTİ


CHP PM üyesi Eren Erdem, 6 Ocak’ta TELE1’de yayınlanan 5. Boyut programında 2023 seçimlerinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacağını açıklamıştı. Ayrıca TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ da CHP’nin adayının Kılıçdaroğlu olduğunu söylemişti.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.