CHP, MHP, Cemaat herkese verdi veriştirdi

CHP, MHP, Cemaat herkese verdi veriştirdi

Başbakan Erdoğan: CHP'nin genel müdürü şu koltuğa oturalı 4 yılı geçti. 4 yılda söylediği sadece bir doğru cümle var.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatlerinde helikopterle Kırklareli'ne geldi. Erdoğan, Kırklareli'nde vatandaşlara hitap etti


İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

CHP KASET, AK PARTİ ESER SİYASETİ YAPAR

CHP kaset siyaseti yapar, esersizlik siyaseti yapar. MHP hakaret siyaseti yapar, BDP gerilim siyaseti yapar. Ama AK Parti eser siyaseti yapar. Onlar iftiralarıyla biz eserlerimizle ayakta durmaya çalışırız. CHP’nin anlayışında belediyeciliği bulamazsınız

EYY GENEL MÜDÜR…

1994’te İstanbul’da yolsuzluk vardı. İSKİ yolsuzluğunu duymuşsunuzdur. Şimdi CHP’nin genel başkanı yolsuzluk kasetleriyle ayakta kalmaya çalışıyor. Sizin geçmişiniz kirli. Ey Genel Müdür, biz senin SSK Genel Müdürlüğünü biliyoruz.

5 KOYUNU KAYBEDER GELİRLER

Buna 5 tane koyun teslim etmez, kaybeder gelir. Bunlar ifitra etmekle ayakta kalacaklarını sanırlar.

BİR DÜĞMEYE BASIYORSUN DAİRE ISINIYOR

İstanbul dünyanın sayılı temiz kentleri arasına girdi. Doğalgazı süratle yaygınlaştırdık. Doğalgaz deyince aklıma anacığım geliyor. Ah garip analar neler çekti neler.. Şimdi kombiye basıyoruz düğmeye bütün daire ısınıyor
Gazeteler maske dağıtıyordu hava kirliliğinden dolayı. Şimdi öyle bir şey yok

ABU AKLI PENSİLVANYA MI VERDİ

Bir internet yasası. Resmi Gazete’de yayınlanmadan bir aysal düzenleme bununla ilgili Anayasa Mahkemesi’ne müracaat edilemez. Bu CHP’de aklı evveller de var kalkmışlar kim verdiyse bu aklı, yine Pensilvanya’dan mı geldi bilemiyorum kalktılar resmi aysa yayınlanmadan AYM’ye başvurdular, aYM reddetti.

HSYK’da da buna benzer yola başvurdular. Bu kez de verdikleri dilekçe eksik. AYM onu da iade etti. Bu işlerin yolu milletten geçer milletten. Bunların millete gidecek yüzü yok. Bunların işi AYM’ye gitmek. 29 gün sonra boyunun posunun ölçüsünü alacaksın.

MONTAJ KASETLERLE

İftira ile dedikodu ile montaj kasetlerle muhalefet çok açık şekilde Türkiye’yi dünya gündeminden koparmaya çalışıyor.

CHP GENEL MÜDÜRÜ 4 YILDA BİR KEZ DOĞRU SÖYLEDİ

CHP’nin genel müdürü şu koltuğa oturalı 4 yılı geçti. 4 yılda söylediği sadece bir doğru cümle var. ‘Yalancıdan, hırsızdan Başbakan olmaz’ diyor.  4 yılda söylediği tek doğru cümle bu. İşte bu nedenle CHP Genel Müdürü Başbakan olamadı ve olamayacak.

RAHŞAN AFFI OLMASA İÇERDEYDİN
Hırsızlık, yolsuzluk, ayrımcılık, yasaklama bunlarda. Sen SSK Genel Müdürü iken yolsuzluğun içindeydin, seni Rahşan affıyla kurtardılar. Rahşan affı olmasa sen de içerdeydin. Bunların tarihi darbe, zulüm, yolsuzluk tarihidir.

KASETLE GENEL BAŞKAN OLDU
CHP’nin eski genel başkanıyla ilgili çirkin bir kaset yayınladılar. O kasetle CHP’yi yeniden dizayn ettiler. Şimdiki genel başkan oldu. Meclis’te bu kaseti getirdiklerinde arkadaşlarıma hemen talimat verdim. Dedim ki ‘’TİB’e girin ve bu yayını kestirin.’’ Bizim ahlak anlayışımızda böyle bir şey olamaz.
Bunlar yapar, Pensilvanya yapar mı? Yapar. Kendisi kasetle başkan oldu

CHP, PENSİLVANYA’DAKİ ZAT TARAFINDAN İDARE EDİLİYOR
Kasetle gelen kasetle gider. Kasetle siyaset yapanlar yarın işleri bitince aynen bir kasetle ortadan kaybolacaklar. CHP, Pensilvanya’daki o zat tarafından idare ediliyor. Ellerine kasetler gönderiliyor, montaj kasetler. 90 yıllık CHP, Pensilvanya’daki biri zat tarafından kukla gibi oynatılıyor

95’TE BU ZAT ‘CEBRAİL PARTİ KURSA DESTEKLEMEM’ DİYORDU
95’te Savaş Ay bu Pensilvanya’daki zatla röportaj yapıyor o zaman Türkiye’de. O zat ‘Cebrail gelip Türkiye’de parti kursa onun partisini bile desteklemem’ diyor. Siyasetten uzakmış. Sonra da saygıdan uzak ifadeyi 40 dereden su getirerek tevil etmeye çalıştılar.

TV’SİNDE PEYGAMBERİMİZE HAKARET EDİLİYOR
Bunların TV’sinde peygamber efendimizle ilgili ahlaki olmayan inancımıza ters böyle bir yaklaşımı sergileyenler orada da aynı yaklaşımı yaptılar

ŞİMDİ CHP’Yİ DESTEKLİYOR
Şimdi tüm gücüyle CHP’yi destekliyor. Aralık’ta iktidarı devirecekler. Olmadı. Ocak’ta devirecekler Tutmadı. Şimdi AK Parti 30 Mart’ta yüzde 35’in altına düşecek, Nisan’da da yeni hükümet kurulacak. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış

KENDİLERİ HARİÇ HERKESİ DİNLEMİŞLER
Bir dava dosyasında 3 bine yakın insanı dinlediler. Kendileri hariç herkesi dinlemişler.

BUNLARIN İNİNE GİRECEĞİZ
Biz onların izini sürmeye başladık. Bunların inine gireceğiz ve bunları oradan çıkaracağız. Bu ülkenin ulusal güvenliğini koruma görevimiz var. Türkiye’nin mahrem, gizli konuşmalarını dinlemiş ve bunları da birilerine servis etmişler

YARGI VE EMNİYET’TE PARALEL YARGI OLUŞTURMUŞLAR
Yargı ve emniyette paralel yapı oluşturmuş. 

ORTADA CASUSLUK VARKEN YARGI SESSİZ
Hala yargıyı kilitlemeye, iş göremez hale getirmeye çalışıyorlar. Ortada şantaj, casusluk varken yargı buna sessiz kalıyor. CHP ve MHP de bu tehlikeli duruma destek veriyor. HSYK’daki yasayı işte bu paralel yapıdan kurtarmak için düzenledik. İnternet yasasını bu dinlemeleri engellemek için yaptık. Ama CHP bu yapıya kol kanat geriyor. CHP’nin yaptığı tek somut iş çıkardığımız kanunları AYM’ye götürmek.

MECLİS’E GELİP ÇALIŞMIYORLAR
Meclis’in halini görseniz. Meclis’e gelip çalışmazlar. Ama bizim ekibimiz gümbür gümbür orada. Sizi milletimiz Meclis’e çalışın diye gönderdi. Sadece 15-20 kişi orada.

DARBE GİRİŞİMİ BANA DEĞİL TÜRKİYE’YE YÖNELİK
Bu darbe, ihanet girişimi benim şahsıma, hükümete yönelik değil Türkiye’ye yöneliktir.

CHP’NİN GENEL MÜDÜRÜ MARMARAY’DAN GEÇTİ Mİ ACABA?
Merak ediyorum bu CHP’nin genel müdürü Marmaray’dan acaba geçti mi? Şimdi bu 3. Köprüye de karşılar.

PARALEL YAPININ HESABI ÇOK AĞIR OLACAK
Paralel yapının paralel devletin hesabını göreceğiz. Hesabı çok ağır olacak

Ülkemin dağlarına bahar geldi. Silah ticareti yapanlar, kan ticareti yapan vampirler bundan çok rahatsız. Terör meselesini çözüm yoluna koyduğumuz için bize saldırıyorlar.

ESKİ TÜRKİYE GELİRSE YOLSUZLUK OLACAK
Eski Türkiye olursa koalisyon, yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar geri gelecek
Ekonomi duracak, esnaf kapısına kilit vuracak. Ama yeni Türkiye’de istikbal aydınlık olacak, huzur olacak

PARALEL YAPININ GAZETESİNDE DİYOR Kİ ‘BİR ÖĞRENCİ TABLETİ GERİ VERMİŞ’
Paralel yapının gazeteleri geçen günü bir fotoğraf koymuş. Bunlarda utanma, arlanma yok. Çocuğun biri tablet bilgisayarı iade etmiş. Şu yalana bak ya. Biz tablet bilgisayarı yetiştirmekte zorlanıyoruz. 675 bin daha geliyor. Ardından 10 milyon tablet bilgisayarın ihalesini yapıyoruz.

GEZİCİLER VARDI YA YAKIP YIKANLAR… BU GENÇLİK TÜRKİYE’NİN GENÇLİĞİ OLAMAZ
Geziciler vardı ya, araçları yakıp yıkanlar. Bu gençlik Türkiye’nin gençliği olamaz. Biz molotofla dolaşan gençlik değil elinde tabletiyle dolaşan gençlik istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.