CHP’de 24 il başkanı istifa etti

CHP’de 24 il başkanı istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 24 il başkanı istifa etti. İşte flaş haberin ayrıntıları;

24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde 24 il başkanı milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

CHP’de 30 Nisan tarihi itibarıyla milletvekilliği için aday adaylığı başvuruları başladı. 24 il başkanı aday adaylığı için görevlerinden istifa ederken metropollerden yalnızca Ankara ve Adana’dan istifa geldi. CHP’de aday adaylığı için başvuru ücreti kadınlarda, gençlerde ve engellilerde 5 bin, erkeklerde ise 10 bin TL. Başvurular 7 Mayıs’ta sona erecek.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden ve aralarında Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in de bulunduğu il başkanları şöyle:

“Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Burdur İl Başkanı Osman Gök, Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Zonguldak İl Başkanı Umut Başoğlu, Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık, Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, Giresun İl başkanı Necati Tığlı, Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz, Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Mardin İl Başkanı Mahmut Duyan, Düzce İl Başkanı Zekeriye Tozan, Çorum İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Yalova İl Başkanı Ertan Şener, Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, Şırnak İl Başkanı Mehmet Uğur, Tokat İl Başkanı Feramuz Şahin. Milletvekilliği için Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da görevlerinden ayrıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.