CHP'de bir skandal taciz haberi de Esenler'den geldi

CHP'de bir skandal taciz haberi de Esenler'den geldi

CHP Esenler İlçesi Başkanlığı eski İlçe Başkan Yardımcısı gazeteci Hüseyin Koç, Esenler’de CHP’li kadınların partililerce sık sık tacize uğradığını iddia etti.

 

CHP'li yerel yönetimlerde yaşanan taciz ve tecavüz vakaları bitmek bilmiyor.

Maltepe, Ümraniye ve Avcılar teşkilatlarındaki taciz olaylarınının deşifre olmasının ardından Esenler'de de benzer bir vakanın yaşandığı ortaya çıktı.

 

chpde-bir-taciz-skandali-daha-soylemeye-dilim-varmiyor-h1607013952-ff1ee1.jpg

CANAN KAFTANCIOĞLU GÖZ ARDI ETTİ

 

"İstismara karşı tavrımız her zaman nettir" iddiasında bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun tacizler ile ilgili şikayetleri göz ardı ettiği ileri sürüldü.

 

TACİZİ YAPANA DEĞİL DUYURANA CEZA 

CHP Esenler eski İlçe Başkan Yardımcısı gazeteci Hüseyin Koç, CHP Esenler İlçesi'nde yaşanan cinsel taciz olayıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Koç, 7/24 Esenler haber sitesinde yayınladığı videoda, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tacizler ile ilgili defalarca şikayette bulunduğunu, ancak konunun üstünün örtüldüğünü söyledi.

'ÇOK AĞRIMA GİTTİ'

 


Koç, CHP Yüksek Disiplin Kurulu'na dilekçe sunmasına rağmen cinsel tacize uğrayan kadınlarla irtibata geçilmediğini belirtti. Üstüne üstük kendisinin de disiplin kuruluna sevk edildiğini belirten Koç, yaşadıklarının çok ağrına gittiği için partisinden istifa ettiğini söyledi.

Defalarca dilekçe yazdım

 

Koç, "Maltepe ilçesinde gerçekten iğrenç bir olay yaşandı. Cumhuriyetçi Halk Partisi tarihine, kimliğine, ilkelerine, ideolojisine yakışmayan bir olayla karşılaştık. Cumhuriyet Halk Partisi'nde yapılan bu çirkinliğe elbette ki hesabı sorulur. Ama mevcut kadrolarla sorulacağına ben inanmıyorum. Çünkü bizim de Esenler İlçesi'nde bazı olaylar yaşadık. Bazı tatsızlıklar yaşadık. Ben bu tatsızlıkları il başkanlığına, yüksek disiplin kuruluna defalarca dilekçe ile yazdım, bildirdim. Fakat ilgilenen olmadı. 2018 yılında yüksek disiplin kuruluna verdiğim dilekçede Esenlerimizde yaşanan çirkinlikleri tek tek izah ederek bildirim" ifadelerini kullandı.

 

'GEREĞİNİ YAPTINIZ MI?'

 


Koç, sözlerine şu şekilde devam etti: "Yani ben şimdi il disiplin kuruluna ve il başkanlığına, yüksek disiplin kuruluna ifademle söyledim. Sayın Uğur Bayraktutan size gönderdiğim dosyayı okudunuz mu? Kafasını sallayarak 'Okudum' dedi. Peki gereğini yaptınız mı? Sustu. Yani Cumhuriyet Halk Partisi halktan kopuk örgütünden örgütlü yapısı olmayan örgütüne sahip çıkmayan kişiler tarafından yönetiliyor. Yıllarımı verdim, emek verdim. Karşılığında sizlerde bu örgüte sahip çıkın dedik. Biz sizden para pul herhangi bir madde beklemedik ki. Disipline verildim, hiç önemli değil. Disiplinler bizim onurumuzdur. Gider ifademizi veririz. Adil bir yargılama bekleriz, gereği yapılır suçluysak cezamı verilir. Peki benim bu yazdıklarımdan dolayı yani bu deşifre ettiğim cinsel sapıkların olayından dolayı beni disipline vermediniz mi? Bunları ben size şikayet ettim. Yanlışsa gereğini yapın mahkemeye verin beni."

SÖYLEMEYE DİLİM VARMIYOR!

 

"Doğru olduğunu ben size söylüyorum. Buyurun gönderin birilerini. Cumhuriyet Halk Partisi'nde benimle beraber 2017-2019'da yöneticilik yapanları sorguya çekin. Böyle bir olay ilçede yaşandı mı? Bu olayları içinde birebir olan o sapıkların halen daha Cumhuriyet Halk Partisi'nde görev yapıp yapmadığını sorgulayın. En son CHP Esenler İlçesi'nde başka bir kirlilik yaşandı. Onu burada söyleyemeye dilim varmıyor. Cumhuriyet Halk Partisi'ni Dallas çiftliğine çevirmişler . Canan Hanım da halen daha birilerine şov yapıyorsun diyor. Canan Hanım o birileri şov yapmıyor sen kirliliklerin üstünü örterek kirliliklere prim veriyorsun."

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum