CHP'de delege seçimi krizi! Kaftancıoğlu protesto edildi: Bu partinin altına dinamit döşemeyin!

CHP'de delege seçimi krizi! Kaftancıoğlu protesto edildi: Bu partinin altına dinamit döşemeyin!

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'na Sultangazi Yunusemre Mahallesi'nde gerçekleşen delegasyon seçim sonuçlarının iptal edilmesi ya da tekrarlanması için il başkanlığı önünde toplanan kalabalık tepki gösterdi. Toplanan kalabalık Kaftancıoğlu'nu protesto etti.

16 Haziran tarihinde Sultangazi Yunusemre Mahallesi'nde gerçekleşen delegasyon seçiminde Mavi Liste adayı Belgin Karadağ Poyraz 571, Beyaz Liste adayı Kemal Avseren 570 oy aldı.

Yapılan itirazlar sonucunda oylar 8 kere sayıldı ancak sonuç değişmedi.

Mavi Liste adayı Belgin Karadağ Poyraz'ı destekleyenler CHP İl Seçim Komisyonu'ndan seçimleri iptal etmesi ya da tekrarlaması için karar çıkarmasını talep etti.


KAFTANCIOĞLU'NA TEPKİ: BU PARTİNİN ALTINA DİNAMİT DÖŞEMEYİN


CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde Sultangazi teşkilatından çok sayıda partili toplandı. Grup dağılmayınca Canan Kaftancıoğlu parti binasının önüne indi.

Toplanan kalabalık Kaftancıoğlu'na "Yerel seçimler var, bu partinin altına dinamit döşemeyin", "Hak hukuk adalet" sloganları atarak tepki gösterdi.

 

"BEN BAĞIRMAYI BİLMİYORUM MU SANIYORSUNUZ?"


Öfkeli kalabalığını dindiremeyen Kaftancıoğlu ise "Ya bağırmayın! Bağırmayın! Ben bağırmayı bilmiyorum mu sanıyorsunuz!" diyerek yanıt verdi.

Kaftancıoğlu daha sonra grup üyelerine seçim sonuçlarına hiçbir müdahale olmadığını ve sonuçların yarın resmiyet kazanacağını söyledi.

Seçimle ilgili kararın yarın netleşeceği iddia edildi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.