CHP'de deprem: Belediye Başkan adayı Başkan’ı dövdü

CHP'de deprem: Belediye Başkan adayı Başkan’ı dövdü

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere 2.5 ay kala şok bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları;

Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyük bir şok yaşanıyor. CHP Kırşehir İl Disiplin Kurulu eski Başkanı Zafer Atabey, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kırşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu'nun kendisini dövdüğünü ileri sürdü ve hastaneden darp raporu aldı.

Eski Başkan Zafer Atabey, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek darp raporu aldığını ifade etti.

CHP'den İl Genel Meclisi üyesi olabilmek için partideki görevinden istifa eden Zafer Atabey, İl Genel Meclisi aday adaylığı için partiye müracaat ettiğini ifade etti.

zafer-001.jpg

(ZAFER ATABEY)

Zafer Atabey, "İl Başkanlığı'na müracaatımı yaptıktan sonra partideki görevliye Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekincioğlu'nu sordum. Selahattin Ekincioğlu'na iki dakika görüşmek istediğimi ifade ettim ve İlçe Başkanlığı odasına birlikte girdik. Selahattin Ekincioğlu'na yurt dışına gitmek istediğimi söyledim ve kendi adaylık durumumu sordum. Benim yakamı toplayarak, 'Bıktım ben sizden' diyerek beni itekledi ve masaya çarptım. Partide yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sona ermiş, il ve ilçe başkanları dışarı çıktılar ama yaşadığım olayı görmediler. Hiç bir şey olmamış gibi çıktı gitti. İlçe ve il yönetimi anında kayboldu kendisinin dizayn ettiği insanlar. Oğlumu aradım geldi beni aldı" ifadelerini kullandı.

ekici.jpg

(Selahattin Ekicioğlu)

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan'ı aradığını söyleyen Atabey, konuşmasına şöyle devam etti:

"Milletvekili Metin İlhan'ı arayarak durumu anlattım. 'Yapacağım bir şey yok' dedi. Genel Başkan Yardımcısını aradım. Ertesi sabah bana dönüş yaptı. Ağrıdan duramadım. Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya aradı. Kendisine de yaşadığım süreci anlattım. Bunlara rağmen özür bekledim."

Öte yandan CHP İl Yönetiminden konu ile ilgili açıklama yapıldı ve Zafer Atabey’in açıklamaları yalanlandı.

İşte Zafer Atabey’in darp raporu ve şikayet dilekçesi:darp1.jpg

sikayet.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.