CHP'DE DEPREM: Canan Kaftancıoğlu istifa etti

CHP'DE DEPREM: Canan Kaftancıoğlu istifa etti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla görevi bıraktığını açıkladı. Adaylık sürecinde istifaların devamının gelmesi bekleniyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Twitter hesabından yaptığı şok bir paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

BATTAL İLGEZDİ YÜZÜNDEN İSTİFA ETTİ

CHP’nin belediye başkan adaylıklarının görüşüldüğü Parti Meclisi toplantısı sürerken yapılan paylaşımda Kaftancıoğlu, CHP üyelerine “Bugünden itibaren İl başkanınız olarak değil, partimin yılmaz, yorulmaz bir üyesi olarak İstanbul hayalimizi, hayata geçirmek için varım” ifadeleriyle seslendi.

Kaftancıoğlu paylaşımında, “Daima pusulam olan CHP Örgütüm;sizlerin inancı ve verdiği yetkiyle, bir şey olmak için değil, hep birlikte bir şey başarmak için yola çıktım. Ve bugünden itibaren İl başkanınız olarak değil, partimin yılmaz, yorulmaz bir üyesi olarak İstanbul hayalimizi, hayata geçirmek için varım” diye yazdı.

KILIÇDAROĞLU PM’YE ARA VERDİ

Yaşanan flaş gelişme üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun PM'ye ara verdiği bildirildi. Kaftancıoğlu'nun istifa kararının, Battal İlgezdi'nin Ataşehir'den aday gösterilmesi üzerine olduğu aktarıldı.

BAŞKA İSTİFALARDA DA OLACAK

CHP'de adaylıkların belirlenmesi sürecinde istifaların geleceği ileri sürüldü.

İşte Canan Kaftancıoğlu’nun flaş paylaşımı:

canankaf1.jpg

İSTİFA DİLEKÇESİNİ GENELMERKEZE SUNDU

Kaftancıoğlu'nun istifa dilekçesini Genel Merkez’e sunduğunu doğrulayan İstanbul İl Başkanlığı, istifanın gerekçesine ilişkin bilgi vermedi.

CHP DE DOĞRULADI

Canan Kaftancıoğlu'nun istifasıyla ilgili ilk açıklama danışmanından ve parti yetkililerinden geldi. CHP İstanbul İl Başkanlığı da istifa haberini "Dr. Canan Kaftancıoğlu'nun şahsi Twitter hesabından yaptığı istifa açıklaması doğrudur. Şu an için başka bir açıklama yapılmayacaktır" mesajıyla doğruladı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum