CHP’de Erdoğan depremi! İSTİFA ETTİ

CHP’de Erdoğan depremi! İSTİFA ETTİ

Son Dakika… Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanı olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nde Erdoğan depremi yaşanıyor. İşte haberin ayrıntıları;

Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimler öncesi CHP’de istifa depremi yaşanıyor. Afyonkarahisar İl Başkanı Erdoğan ve il yönetim kurulu üyeleri istifa ettiğini açıkladı.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Savaş Erdoğan ve il yönetim kurulu üyeleri dün akşam saatlerinde partilerinin il başkanlığı binasında bir araya geldi. Toplantının ardından yazılı bir açıklama yapan İl Başkanı Erdoğan, istifa ettiklerini ifade etti.

"ÖRGÜTLERİN GÖRÜŞLERİNİN DİKKATE ALINMAMASI..."

Genel seçimlerden sonra aday belirleme sürecinde ve yönteminde örgütlerin görüşlerinin dikkate alınmaması, seçim sürecinin genel merkez yöneticileri tarafından doğru yönetilmemesi nedeniyle örgütün yapısının bozulduğunu ileri süren Erdoğan, "Olağanüstü kurultayla partimizin bir an önce yenilenmeye, yeni ve sağlıklı bir örgütlenme modeline ihtiyaç olduğu yönündeki düşüncemizle Türkiye genelinde ilk açıklamayı yaparak 'Çoban ateşi' yakmak istemiştik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyoruz. Ancak imza toplanması süreci ve sonrası yaşananlar ve genel merkezimizin takındığı tutum, partimizi yıpratmaktan öteye gitmemiştir. Ortaya çıkan tablo ne bizleri, ne üyelerimizi, ne de bu partiye gönül veren yoldaşlarımızı memnun etmemiştir. Genel merkezin çağrısıyla, demokrasi gereği diğer cumhurbaşkanı adaylarının bile seçime katılabilmeleri için imza veren bizler, genel merkezimiz tarafından olağanüstü kurultayı toplamamak adına 5- 10 imzanın bahane edildiğini gördük. Oysa partinin içerisinde yaşanan sorunlar açık ve ortadaydı" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

chp-006.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.