CHP’de fotoğraf krizi büyüyor

CHP’de fotoğraf krizi büyüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, fotoğraf krizine ilişkin flaş bir açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları;

CHP’li Belediye Başkanının, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çektirdiği fotoğrafa ve paylaşıma Özgür Özel’den sert cevap geldi.

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın, İçişleri Bakanı Soylu ile çektirdiği fotoğrafa CHP'li Özgür Özel'den yanıt geldi: Görünce içim sızladı.

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ardından CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın da İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırılmasının yankıları sürerken, CHP'de yeni bir tartışma başladı.

siz1.jpg

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, geçen günlerde resmi sosyal medya hesabından, CHP'li başkanları görevden uzaklaştıran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaştı. Kılıç, paylaştığı fotoğrafın altına da şunları yazdı: “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Haliç Kongre Merkezi”ndeyiz . Maltepe Kaymakamımız Meftun Dallı ve mahalle muhtarlarımızla birlikte İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısına katıldık.”

Aynı toplantıya katılan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da benzer bir mesaj paylaştı.

siz.jpg

Fotoğraflara CHP milletvekillerinden tepkiler geldi.

CHP'deki fotoğraf tartışması bugün de devam etti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çekildiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasına ilişkin "Maltepe belediye başkanının çektirdiği fotoğrafı görünce içim sızladı" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.