CHP'de hiç beklenmeyen bir şey oldu

CHP'de hiç beklenmeyen bir şey oldu

30 Mart seçimlerinin ertesi günü, hiç kimsenin beklemediği bir gelişme oldu.Seçim sonuçlarının kontrolü için 4 bin genç, kendi aralarında örgütlenerek, laptopları, bilgisayarları ile birlikte CHP Genel Merkezi'ne akın etti.

CHP'de seçim sonuçlarının izlendiği elektronik sistemi kuran ekibin başı, Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, Hürriyet'e seçimlerin ertesi günü yaşanan bu beklenmedik gelişmeyi anlattı.

 

Halıcı, yaklaşık 4 bin gencin CHP tarafından hiçbir planlama ya da çağrı olmadan Pazartesi akşam saatlerinde Genel Merkez'e geldiklerini vurgulayarak, "Bilgisayarları, lap topları ile geldiler. Biz hiç çağırmadan, kendileri geldiler" dedi.

"TİYATRO SALONUNU AÇTIK.."

 

CHP ekipleri, sonuç karşılaştırma işlemleri için önceden hazırlanmış 100 kişilik salonda çalışırken, gelen gençler için de CHP Genel Merkezi'ndeki tiyatro salonunun açıldığını anlatan Halıcı, "Twitter'dan, sosyal medyadan örgütlenen 4 bin genç geldi. Bu kişiler, YSK bilgileri ile ıslam imzalı seçim sandık tutanaklarını karşılaştırmak için sabaha kadar çalıştılar" dedi.

 

 

"FORUM YAPACAĞIZ.."

 

"Biz hiç planlamadan, herşey kendi kendine gelişti. Bir anda geldiler" diyen Halıcı, gençleri tiyatro salonuna yerleştirilip, çalışmaya başladıktan sonra, yanlarına indiğini, uzun süre bir forum şeklinde, neler yapılabileceğine ilişkin karşılıklı fikir alış-verişi yapıldığını da kaydetti.

Halıcı şöyle konuştu: 
"Benden bu tip forumların seçim sonrasında da devamını istediler. Söz verdim. Ama onlardan da söz istedim; gelin sadece fikir vermeyin. Burada birlikte çalışalım dedim."

BİNLERCE BELGE, FOTOĞRAF GELDİ

 

CHP Genel Merkezi'ne gelemeyen vatandaşların  ise sosyal medya üzerinden örgütlenerek, ellerindeki seçim sonuç tutanaklarına ilişkin tüm belge bilgileri de CHP Genel Merkezi'ne e-mail ve Twitter üzerinden ilettiklerini anlatan Halıcı, bunların da değerlendirildiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.