CHP'de ikinci aday için ilk imza

CHP'de ikinci aday için ilk imza

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için CHP'li o vekili aday gösterdi.

CHP Eskişehir MilletvekiliSüheyl BatumUlusal Kanal'da Mustafa Mutlu'nun sunduğu Kral Çıplak programında CHP'de ikinci Köşk adayı için ilk imzayı canlı yayında attı. 


CHP'li Batum, Cumhurbaşkanlığı'na adayının CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan olduğunu belirterek canlı yayında TBMM Başkanlığı'na sunulmak üzerine hazırladığı dilekçeye ilk imzayı attı. 

Süheyl Batum, "Kendisi ile konuşmadım onayını almadım ama benim adayım Emine Ülker Tarhan" diyerek hazırladığı dilekçeye, "10 Ağustos 2014 günü 1. turu yapılacak olan 12. Cumhurbaşkanlığı seçimi için önerdiğimiz aday Emine Ülker TARHAN olmalıdır" yazarak imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.