CHP'de ilk isyan! Sınıfta kaldılar

CHP'de ilk isyan! Sınıfta kaldılar

Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim depremi yaşanıyor. CHP’li vekil isyan bayrağını çekti. İşte ayrıntılar;

Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP bir kez daha seçimde istediği oyu alamadı ve eleştirilerin odak noktası oldu. 24 Haziran 2018 seçimlerinde CHP’nin aldığı oy oranı parti içerisinde büyük bir çatlak oluşturdu.

Partisinin 24 Haziran seçimlerindeki performansını eleştiren CHP’li Erdal Aksünger, “Genel başkan ve yöneticiler sınıfta kaldı. Topluma açıklama yapmayarak, beklentileri yerle bir ettiler. Parti içi mücadele artık farklı bir mecraya taşınacak” ifadelerini kullandı.

Sandık sonuçlarına dair birçok endişesinin olduğunu belirten parti meclisi üyesi Aksünger, sonuçların soru işaretleriyle dolu olduğunu ve bazı şeyleri araştırıp sağlamasını yapamamaktan kaynaklanan bir sürü tereddütle dolu bir seçim geçirildiğini söyledi.

Aksünger sözlerine şöyle devam etti:

“Ne yazık ki üzüntü verici. Bu kadar büyük tereddütler içerisinde sonuçlanan seçimi yorumlamak da zor. Kafamda bu sonuçları kabullenmeme düşüncesi hep olacak çünkü çok soru işareti var. Bu soru işaretlerini toplumun da taşıdığını düşünüyorum. Onlar aydınlanmadığı sürece bu seçimlerin üzerinde hep gölge olacak. CHP’nin genel başkanı ve yöneticileri sınıfta kaldı. Seçim gecesi topluma açıklama yapmayarak, beklentileri yerle bir ettiler. Bu da ayrı bir üzüntü sebebi.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.