CHP'de İmamoğlu'na isyan büyüyor; "Ona ulaşamıyoruz"

CHP'de İmamoğlu'na isyan büyüyor; "Ona ulaşamıyoruz"

CHP İl yönetimi İmamoğlu ve İBB bürokratlarının faaliyetlerine isyan etti; İmamoğlu'na ulaşmakta güçlük çektiklerini söyleyen üyelerden biri de “İlçedeki sorunları aktarmak için randevu istedik ,dönüş olmadı. Kendisine ulaşmak mümkün değil dedi.

CHP İstanbul İl Danışma Kurulu toplantısı'nda gerginlik yaşandı.

Toplantıda, meclis üyeleri, Ekrem İmamoğlu'na ulaşamadıklarını söyleyerek isyan etti.

 

'İSTANBUL'UN SORUNLARIYLA UĞRAŞSINLAR'

 

Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Doğan Tekel, “İBB’nin bürokratlarının çoğu CEO’luktan geliyor. Hepsi de İmamoğlu’nun yanında geziyor. Bu arkadaşların başka işleri yok mu? İstanbul’un sorunlarıyla uğraşsınlar” dedi. Söz alan bir İBB meclis üyesi de, “İlçedeki sorunları İmamoğlu’na aktarmak için randevu istedik. Bize dönüş olmadı. Kendisine ulaşmak mümkün değil” dedi. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ise Kaftancıoğlu’nu eleştirdi. Kerimoğlu, “Beşiktaş, Kadıköy ve Kartal’ın peşine düşmeyip iyi çalışsaydınız bir iki ilçeyi daha kazanırdık. ‘Kadın aday gösterilecek’ denildi, gösterilmedi” dedi. Bunun üzerine Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün “Sizin gibi başkanlar koltuğu bırakmadığı için kadın adaylar gösterilmedi” demesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı.

 

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun “Uzlaşmayı sağlamak için kongrelere tek adayla gidelim” çağrısına cevap verdi: “Ne ilçelerde ne de ilde tek adayla kongrelere gitmek doğru. Uzlaşılır, ayrı. Ama farklı yerlerden iradelerle yeni bir aday çıkmasının önüne geçmeyi doğru bulmuyorum.”

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.