CHP'de İzmir bombası: Kocaoğlu aday olmayacak

CHP'de İzmir bombası: Kocaoğlu aday olmayacak

Son Dakika… Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanı olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Aziz Kocaoğlu bombası yaşanıyor. İşte haberin ayrıntıları;

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde aday olmayacağını resmen açıkladı.

Basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "14,5 yıldır çok yoğun bir tempo içerisindeydim. Samimiyetle, her defasında elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalıştım. Aday olmama kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum" diye konuştu.

Başkan Aziz Kocaoğlu toplantıda şunları söyledi:

"Değişimde ısrarcıyım. Kişilerle problemim yok, sorun yönetim biçimi ve ilkelerdir. Yaşamım boyunca kimsenin adamı olmadım. Ne düşünüyorsam onu söyledim. Ne yaptıysam arkasında durdum. Önce devletim, sonra partim için çalıştım. Çıkar peşinde koşmayan, atadan CHP’liyim. Partimin menfaatlerini her türlü kişisel çıkarın üzerinde tutarım.

14,5 yıldır çok yoğun bir tempo içerisindeydim. Samimiyetle, her defasında elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalıştım. Aday olmama kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu noktayı 2014 seçimlerinde koymayı planlamıştım. Bugün için en büyük arzum 15 yılın sonunda CHP’li bir başka arkadaşa görevimi devretmektir."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.