CHP'de 'Kılıçdaroğlu istifa etsin' diyenler için fişleme ekibi kuruldu!

CHP'de 'Kılıçdaroğlu istifa etsin' diyenler için fişleme ekibi kuruldu!

CHP’de ki tüm baskılara rağmen sosyal medyada, ”artık yeter istifa!” diye paylaşım yapan partililerin Eren Erdem yönetimindeki ekiplerce fişlendikleri öne sürülüyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 14 ve 18 Mayıs seçimleri sonrası, sosyal medyadan sorumlu yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi olarak Eren Erdem’i atamıştı. Erdem’in bu atanması, partililer arasında şaşkınlıkla karşılanmış ve nedeni de anlaşılamamıştı. Bu atamanın nedeni hakkında ki iddialara ise SüperHaber ulaştı. Bu iddialara göre, sosyal medyayı Eren Erdem'e bağlayan Kılıçdaroğlu’nun, parti örgütleri ile ilgili yeni bir planının ortaya çıktığı anlaşıldı.

 

CHP’DE FİŞLEME Mİ YAPILIYOR?


Kılıçdaroğlu’nun Özgür Özel ve Bülent Kuşoğlu aracılığı ile parti örgütlerine telefon baskısı kurdurduğu iddia ediliyordu. Bu iddialar sonrası bir çok parti üyesinin, ”Kılıçdaroğlu ile devam…” paylaşımları yapmaya başladığı anlaşıldı. Ancak CHP’de ki tüm baskılara rağmen sosyal sosyal medyada, ”artık yeter istifa!” diye paylaşım yapan partililerin ise, Eren Erdem yönetimindeki ekiplerce araştırılıp, hangi parti örgütüne bağlı olduklarının araştırıldığı ifade ediliyor.

 

PARTİ ÖRGÜTÜ ÜYELERİ HEMEN TELEFONLA UYARILIYOR

 

Kılıçdaroğlu aleyhinde tweet atan CHP’li parti üyelerinin belirlenmesinin ardından, ikinci aşamaya geçildiği belirtiliyor. Bu aşama da, isimleri ve hangi il ve ilçe de üye oldukları tespit edilmiştir edilen partili kişilere, üye oldukları il veya ilçenin yöneticileri tarafından telefon açılarak tweetleri silmeleri için uyarıldıkları iddia ediliyor. Türkiye’nin çeşitli parti örgütlerinden elde edilen bilgilere göre, CHP’de yapılan bu araştırma ve tespit ile telefonla uyarıların, fişlendikleri endişesi nedeni ile büyük rahatsızlık yarattığı bildiriliyor.


Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:Süper Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.