CHP’de ortak miting kavgası: İnce, Kılıçdaroğlu’na rest çekti! ‘Sen gelme’

CHP’de ortak miting kavgası: İnce, Kılıçdaroğlu’na rest çekti! ‘Sen gelme’

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile beraber “ortak miting” yapmak isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na soğuk duş: Halk seni istemiyor sen gelme...

Ankara’nın Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melih Gökçek twitter sayfasından flaş bir iddia ortaya atarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce arasında “ortak miting” kavgası çıktığını yazdı.

Gökçek’in iddiasına göre geçen hafta CHP Genel Merkezi’nden Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce’nin birlikte miting yapacakları açıklandı. Ancak, Muharrem İnce’den ortak miting talebine çok enteresan bir cevap egeldi ve İnce, Kılıçdaroğlu’na “Halk, seni istemiyon sen gelme” dedi. İnce’nin bu mesajı parti içinde ortalığı karıştırdı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler ayağa kalkarak CHP Genel Merkezi’ne “Hiç olmazsa 8-10 miting beraber yapılsın” diye ricacı oldu.

Muharrem İnce bu talebi de olumsuz karşıladı. Bunun üzerine CHP Genel Merkezi ortak miting sayısını 4’e indirdi. Muharrem İnce, Genel Merkezin bu talebini de ısrarla reddetti ve “Ben Kemal Kılıçdaroğlu ile çıkmam” dedi.

Tüm bunlar üzerine CHP Genel Merkezi Muharrem İnce ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirmesini istediği “Ortak miting” faaliyetinden vazgeçti.

Gökçek Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun arasında gerçekleşen ortak miting kavgası iddiasının ardından yaşanan bu gelişmelerden sonra Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce mücadelesinden ilk kez Muharrem İnce’nin galip çıktığını yazdı.

Gökçek’e göre Muharrem İnce’nin amacının kendi mitingleri ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinglerinin halk tarafından mukayese edilmesi ve seçimden sonra CHP Genel Başkanlığını benim hakkım diyebilmesi.

Melih Gökçek’in Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce’nin ortak miting kavgasına yönelik paylaşımları şöyle:

melih.pngmelih1.pngmelih2.png

Hakan Sönmez

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.