CHP'de parti içi muhalefet! 24 milletvekili Muharrem İnce için kazan kaldırıyor

CHP'de parti içi muhalefet! 24 milletvekili Muharrem İnce için kazan kaldırıyor

CHP'li 24 milletvekilinin Muharrem İnce’ye yakın bazı kişilerle bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Kılıçdaroğlu’na karşı kazan kaldırması beklenen CHP'li Atatürkçülerin İnce’ye “partiye geri dön” çağrısı yapması bekleniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ve PKK güdümündeki seçim stratejisi, CHP içerisindeki Atatürkçüleri de rahatsız etti.

14 Mayıs seçimlerinde FETÖ iltisaklıların CHP sıralarından vekil yapılması, KHK'larla kamu görevlerinden ihraç edilen FETÖ'cülere verilen sözler ve terör tutsakları için yapılan 'özgürlük' çağrıları sonrası rahatsızlık duyan CHP'li 24 milletvekilinin geçtiğimiz hafta Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yakın bazı kişilerle bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, bu milletvekillerinden bazılarıyla İnce bizzat görüştü. Doğu Anadolu illerimizin birinden milletvekili seçilen ve aynı zamanda önemli bir iş adamı da olan bir CHP’linin organize ettiği bu grubun 28 Mayıs seçimi sonrası önümüzdeki hafta bir deklarasyon yayınlaması bekleniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı kazan kaldırması beklenen CHP’li Atatürkçülerin yayınlayacakları deklarasyonla Muharrem İnce’ye “partiye geri dön” çağrısı yaparak CHP’nin başına geçmesini istemeleri bekleniyor. Muharrem İnce’nin Twitter’da yaptığı "Terör örgütlerinin hain planlarına karşı dik durduk, boyun eğmedik. Herkesi üçüncü yola; Akla, Adalete ve Ahlaka çağırdık, fettan sesimizi kıstı, duyulmadık. Vazgeçtik mi? Asla! Pazartesi günü üzerimizi çırpıp yeniden başlıyor, ‘İçimizde Cumhuriyetin neşesi’ ile yollara düşüyoruz" şeklindeki paylaşımın da bu çağrıya hazırlık olduğu ifade ediliyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.