CHP’de şok istifa! Başkan görevden ayrıldı

CHP’de şok istifa! Başkan görevden ayrıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçimler öncesi flaş bir isim görevden ayrıldığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları;

Mart 2019’da yapılması beklenen yerel seçimler öncesi CHP’de istifalar peş peşe yaşanıyor.

CHP Germencik İlçe Başkanı Hasan Toker, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini kamuoyu ile paylaştı.

Yerel seçim çalışmalarına Aydın’da hızlı başlayan CHP’de bir yanda adaylar açıklanırken, diğer yandan da istifalar gelmeye başladı. CHP Germencik İlçe Başkanı Hasan Toker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ilçe başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

CHP Germencik İlçe Başkanı Hasan Toker, ilçe başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. Yerel seçimler önü Hasan Toker’in istifası çeşitli yorumlara neden olurken, Toker istifa gerekçesini “Gördüğüm lüzum üzerine” şeklinde özetledi.

Bir süredir CHP Germencik İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hasan Toker, konuyla ilgili paylaşımında, “Gördüğüm lüzum üzerine Germencik CHP İlçe Başkanlığı görevimden istifa ettim. Bundan sonraki dönemde partimizin başarısı için çalışmalarım devam edecektir. Yeni seçilecek ilçe başkanına şimdiden başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum