CHP'de yeni taciz iddiası! İl Başkanı hakkında disiplin soruşturması başlatıldı

CHP'de yeni taciz iddiası! İl Başkanı hakkında disiplin soruşturması başlatıldı

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş hakkında taciz gerekçesiyle disiplin soruşturması başlatıldı.

Babası CHP üyesi olan B.I., partinin Konya İl Başkanı olan Barış Bektaş'ın kendisini taciz ettiğini öne sürdü. Konuyla ilgili olarak genel merkeze mektup yazan B.I., mektubunda ramazan ayının son günlerinde İl Başkanı Barış Bektaş'ın kendisini arayıp, babasının başvurduğu yardım çekini alması için ve burs konusunu konuşmak için bürosuna davet ettiğini belirtti.

 

 

SAÇLARINI OKŞADI

 

B.I., bir arkadaşıyla gittiği hukuk bürosunda Bektaş'ın; güzel olduğunu, akşamları bir yere takılıp takılmadığını ve erkek arkadaşı olup olmadığını sorgulamak için sorular sorduğunu belirtti. B.I., bu konulardan rahatsız olup kalkması üzerine Bektaş'ın saçını okşadığını öne sürdü. Mektuptaki taciz iddiası üzerine CHP Genel Başkanlığı disiplin soruşturması başlattı.

 

İFTİRA ATILDIĞINI SÖYLEDİ

 

Bektaş da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Demokratik yollarla sonuç almayacaklarını bilenler, toplum nezdinde kabul görmüş Cumhuriyet Halk Partisi'nin haklı muhalefetini ve iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemesini akamete uğratmak için organize iftira ve karalama kampanyası yürütmektedir'' dedi.

2018 yılından itibaren il başkanlığı yaptığını hatırlatan Bektaş, ''Çocuksu ve alçakla yapılan bu iftira çamurunun ne Cumhuriyet Halk Partisi'ne ne de şahsıma yapışmadığının bilinmesini isterim. Gerçeklerin en kısa sürede ortaya çıkıp, müfterilerin utancına şahit olacağım inancını taşımanın huzuru içindeyim'' ifadelerine yer verdi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum