CHP’deki kavgaya Kılıçdaroğlu da katıldı! Kaftancıoğlu'na sert tepki!

CHP’deki kavgaya Kılıçdaroğlu da katıldı! Kaftancıoğlu'na sert tepki!

Canan Kaftancıoğlu ile Ekrem İmamoğlu  arasından yaşanan kitap kavgasına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğluna sert tepki gösterdi.

CHP’de iç karışıklık devam ediyor. Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın İmamoğlu ile ilgili yazdığı 'Kahramanın Yolculuğu' isimli kitaba ilişkin tartışmalar hız kazandı. Her fırsatta terör seviciliğini belli eden CHP‘li Canan Kaftancıoğlu, bahsi geçen kitaba eleştirilerde bulunarak, "Kimse CHP'nin ve Millet İttifakı'nın emeklerini hiçe sayamaz" ifadelerini kullanmıştı.

Ekrem İmamoğlu bu sözlere, "Canan Hanım'ın kendi fikrini beyan etmesine bir şey demiyorum ancak bulunduğumuz pozisyon itibariyle parti içi yoruma vesile olacak ve partinin bu anlamda etkileneceği bir psikolojik ortamda bunu yorumlamasını doğru bulmuyorum" şeklinde cevap verirken, Kaftancıoğlu'na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da tepki geldi.

Sözcü’nün yazarı Deniz Zeyrek, "Kılıçdaroğlu'nun kitabı okumadığını ama Kaftancıoğlu'na da 'Twitter mesajına gerek yoktu, kitabın reklamını yapmış oldun, sayende daha çok okunacak' dediğini öğrendim" diye yazdı.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.