CHP'deki kumpasta yeni boyut "Sırada İmamoğlu var"

CHP'deki kumpasta yeni boyut "Sırada İmamoğlu var"

Mehmet Barlas, CHP'de Muharrem İnce'ye yapılan kumpasta sıranın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na geleceğini de söyledi.

CHP eski Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü iddialarına dün memleketi Yalova'dan cevap verdi.

 

İnce, ortada bir tezgah olduğunu söyleyerek şunları söylemişti:

 

'CHP yönetiminin 82 milyona borcu vardır. Dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezi’nde üretilmiştir, bunu rakiplerim değil, partideki küçük bir grup üretmiştir.

Bu burada bitmez, bunu çözmeden CHP yola devam edemez.

CHP'nin temiz siyaset deme hakkı ortadan kalkar.

Bu tezgah, bu komplo çözülmeden Türkiye’de CHP’nin temiz siyaset yolculuğu yara alır.'

 

İnce'nin açıklamalarını bugünkü köşesinde değerlendiren Sabah yazarı Mehmet Barlas, konuyla ilgili bomba bir iddia ortaya attı.

 

İşte Barlas'ın o yazısı:

 

'Muharrem İnce'nin Yalova'daki basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan suçlamaları arasında bence en ağır ifadesi, Kılıçdaroğlu ile kendisinin CHP'liliklerini değerlendirirken "Sen ancak emekli olduktan sonra CHP'li oldun, ben ise yolun başından beri CHP'liyim" demesiydi.

Gerçekten de meslek hayatı sona erdikten sonra emeklilik çağına geldiğinde birikimlerini siyaset aracılığı ile topluma sunanlardan biri de Kemal Kılıçdaroğlu'dur... Ancak Sosyal Sigortalar Genel Müdürü olarak edindiği birikimler konusunda, geniş tartışmaların da bulunduğu biliniyor. Ve sonunda bir kaset darbesi ile devrilen Deniz Baykal'ın yerine CHP Genel Başkanı olması, Muharrem İnce gibi çekirdekten yetişen CHP'liler için sürpriz olmuştur.'

 

SIRADA EKREM İMAMOĞLU VAR

 

'Ne var ki siyasetin gündemine bir kişinin hakim olması pek mümkün değildir. Nitekim bir gazete yazısı ile başlayan ve sonunda CHP yönetiminin kumpasçılara teslim olduğu iddiaları ile tırmandırılan skandal, doğrudan Kılıçdaroğlu'na bulaşmış gibi görünüyor.

Ancak bilelim ki bu kumpasçılar Muharrem İnce'yi tasfiye edebilseler bile, iş burada bitmez. Mesela egosu en az Muharrem İnce kadar şişik olan bir başka CHP'li, yani Ekrem İmamoğlu da, CHP'nin lideri olmak için sıradadır. Kısacası bekleyerek görebileceğimiz çok şey var gelecekte..."

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.