CHP’den aday gösterilmeyen Mehmet Kocadon Demokrat Parti’den aday olacak

CHP’den aday gösterilmeyen Mehmet Kocadon Demokrat Parti’den aday olacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bodrum’da yeniden aday göstermediği Mehmet Kocadon’un DP’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağı iddia edildi.

Yerel seçimler öncesi CHP’den aday gösterilmeyen Mehmet Kocadon hakkında flaş bir iddia geldi. Kocadon’un DP’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterileceği ancak durumun henüz netlik kazanmadığı belirtildi.

Sözcü Gaztesi’nden Saygı Öztürk’ün haberine göre; Mehmet Kocadon’un ailesinin de onay vermesi halinde Demokrat Parti’ye geçeceği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı bildirildi. 

Kocadon, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Şu anda verilmiş bir kararım yok ama adaylık başvurusu için de siyasette uzun sayılacak bir süre var” dedi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Kocadon arkadaşımızdır. Kendisiyle görüşüyoruz, görüşmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Mehmet Kocadon, 2009’da katıldığı yerel seçimlerde DP’den aday olmuş ve seçimi kazanmıştı ancak daha sonra CHP’ye geçmişti.

CHP'nin yeniden aday göstermediği mevcut Başkan Ali Acar da DSP'den Marmaris Belediye Başkan adayı olacağını açıklamıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.