CHP’den Bayrampaşa’ya “ÖZEL” aday

CHP’den Bayrampaşa’ya “ÖZEL” aday

Yerel seçimlerde ittifak arayışları sürerken Adalet Partisi CHP’yi destekleme kararı aldı.

AK Parti ve MHP’nin yerel seçimlerde ittifak çalışmaları sürerken, muhalefet cephesinde de yeni gelişmeler yaşanıyor. Muhalefetin en güçlü partisi olan CHP’nin yerel seçimlerde AK Parti ve MHP’nin ittifakının karşısına geniş bir blok cepheyle çıkmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

ADALET PARTİSİ CHP’Yİ DESTEKLEYECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İngiltere’den  yerel seçimlerde İYİ Parti, Saadet Partisi ve HDP ile tabanda ittifak yapılacağını açıklamasının ardından Adalet Partisi’nin CHP’yi “önşartsız” destekleyeceği iddia edildi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZEL CHP’DEN ADAY

Yerel seçimlerde adaylık yarışı hız kazanırken, Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kıvanç Özel, CHP’den Bayrampaşa Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatını yaptı.

Özel’in CHP’den adaylık müracaatının Adalet Partisi’nin CHP’yi yerel seçimlerde destekleyeceğinin en önemli delili olarak gösteriliyor.

BAYRAMPAŞA’YA “ÖZEL” ADAY

Siyasi hayatını Doğru Yol Partisi ve Adalet Partisi ekseninde geçiren Mehmet Kıvanç Özel, Bayrampaşa’nın yakından tanıdığı isimlerden. Geçmişte Bayrampaşa Spor Kulübü’nün as başkanlığını yapmış, Bayrampaşa’da iş yerleri bulunan bir iş adamı.

CHP’nin AK Parti’nin elinde bulunan Bayrampaşa Belediyesi’ni kazanmak için aradaki farkı kapatması gerekiyor. Bu anlamda Milliyetçi muhafazakar seçmene de yakın olan, demokrat kimliğiyle bilinen Mehmet Kıvanç Özel ile 2019 Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Bayrampaşa’da CHP’nin bu sefer hedefine ulaşması mümkün gözüküyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.