CHP’den bomba tatil teklifi!

CHP’den bomba tatil teklifi!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin milyonları ilgilendiren tatil teklifi büyük ses getirdi. İşte o teklif ve haberin ayrıntıları;

CHP’nin tatil önerisi büyük destek gördü. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tatil önerisine göre; her yıl 100 bin aileye 5 bin Türk Lirası destek verilecek.

CHP’li vekil Çetin Osman Budak, devletin düşük gelirlilere tatil desteği vermesi gerektiğini ifade etti ve hükümete çağrıda bulundu.

Yerli turistin mağdur edilmemesi için konuyu Meclis gündemine taşıyan Antalya Milletvekili Osman Budak, "Yurt dışında asgari ücretle geçinen, Türkiye'de geldiği otelden dışarı çıkmayıp orada yiyip içen, esnafa en ufak bir katkısı bulunmayan turist profili cennet kıyılarımızın tadını çıkarırken, bizim işçimiz, emeklimiz, asgari ücretlimiz tatilin ancak hayalini kuruyor” dedi.

'Her yıl olanağı bulunmayan 100 bin aileye 5 bin TL yurt içi turizm desteği verilmesini öneriyoruz’ diyen Milletvekili Budak, “İmkanı olmayan vatandaşlarımıza verilecek böyle bir destek, sosyal devlet olmanın da bir gereğidir” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.