CHP’den flaş iddia: Erdoğan’ın belgelerini açıklayacağız

CHP’den flaş iddia: Erdoğan’ın belgelerini açıklayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın ki basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili şok belgeler açıklayacağı belirtildi. İşte ayrıntılar;

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili 'milyonlarca lirası var' iddialarına ilişkin, ‘Yarın bir grup toplantısı var, çıkacağız milletin önüne. Yarın milletin önüne belgelerin çıkışını grup toplantısında izleyeceksiniz" diye konuştu.

Milletvekili Özgür Özel, mecliste düzenlediği basın toplantısında çok konuşulacak ifadeler kullandı ve yarın ki CHP Grup toplantısını işaret etti.

Özel, yarın ki CHP grup toplantısında önemli belgeleri açıklayacaklarını belirtti.

Belge tartışmasıyla ilgili Özel’in ‘Yarın hep beraber göreceğiz’ sözlerinin sorulduğu Gürsel Tekin ise, şunları söyledi:

"Bilemiyorum belge açıklanır mı açıklanmaz mı ama Sayın Kılıçdaroğlu belgeye, bilgiye dayalı olmayan hiçbir iddiası, konuşması olmaz. Geçmiş dönemde de olmamıştır ve şimdi de olmaz. Hatta şöyle bir şey de söylüyor, 'Geçmişte de bir sürü iftira attı.' Valla bir tanesini hatırlatsınlar onlardan özür dileyeceğim. Sayın Kılıçdaroğlu bugüne kadar hiç kimseye iftira da atmamıştır, olmayan bir şeyi de konuşmamıştır. Eğer Sayın Kılıçdaroğlu'nu dinlemiş olsaydınız, yani kendi çamaşırımızı kendimiz yıkamış olsaydık bugün elin oğlu size kol gibi fatura göndermemiş olurdu. Elbette grup toplantımız var hiç merak etmeyin. Kılıçdaroğlu'nu takip edin."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.