CHP'den istifa eden Abdüllatif Şener'e Cübbeli Ahmet'ten övgüler

CHP'den istifa eden Abdüllatif Şener'e Cübbeli Ahmet'ten övgüler

Abdüllatif Şener'in katıldığı bir canlı yayında CHP'den istifa etmesini açıklaması sonrası yaşanan tartışmalara Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de katıldı.

Abdüllatif Şener, katıldığı bir canlı yayında CHP'den istifa ettiğini ve oyunu da ilk turda Sinan Oğan'a ikinci turda da geçersiz oy kullandığını söyledi. Şener günler sonra "Kafa bulmak için söyledim, gürültü beklemiyordum" açıklaması geldi.

Şener'in açıklamalarına Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den övgü geldi.

 

Ünlü şunları söyledi:

 

'Abdüllatif Şener Beyefendi, çok akıllı bulduğum ve ekseriyetin Fetö’ye kandığı dönemlerde Fetö’nün yurtdışı bağlantılarını ve ğayr-i millî olduğunu idrâk eden çok az siyâsetçiden biri olduğuna şâhitlik ettiğim bir şahsiyettir.

Abdüllatif Bey’in bazı sözleri çelişkili gibi gözüküyorsa da -eğer bu sözleri aklı yerindeyken söylediyse- onun yapmak istediği şey muhalefetin anlayabileceği şeyler kabîlinden değildir. Kendisi: “Geçersiz oy attım” derken, bunun istenildiğinde tespit edilecek bir şey olduğunu bilemeyecek kadar ğabî değildir. Demek orada da ayrı bir zekâvet örneği sergilemiştir.

Zekâ öyle bir şeydir ki; zekî kimsenin boş laflarında bile hikmet aranırken, ğabâvet sâhiplerinin hikmetli sözlerinde bile kimse bir mânâ aramaz. Aslında o kendisiyle alay ettirecek bu sözleri bilinçli bir şekilde sarf ederek birçok beyinsizle istihzâ etmektedir.

Ne zamandır CHP’de nasıl durabildiğini merâk ediyordum. Şimdi rey atmadığını duyunca meseleyi anlamış oldum. Nasıl olsa kâr ediyor ama kâr ettirmiyorsa bunda bir mahzûr görmemiş demektir. Bu vesîle ile kendisine bundan sonraki hayâtında başarılar dilerim.'


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.