CHP'den Muharrem İnce'ye cevap geldi

CHP'den Muharrem İnce'ye cevap geldi

Kemal Kılıçdaroğlu’na Muharrem İnce çok sert tepki göstermişti. Bugün İnce’ye CHP’den yanıt geldi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel düzenlediği basın toplantısında “Kastedilen Muharrem İnce değildir. Muharrem İnce’ye özel bir gönderme, kendisine yönelik bir itham yok” dedi.

İnce’nin Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları sonrasında yaptığı “Sıkıştığı zaman ortaya bir yalan atıyor. İçinizi zaten kendiniz karıştırıyorsunuz siz. ‘Atatürk’ diyemeyen il başkanını hala orada tutuyorsun. Saray finanse ediyorsa bunun ismini açıklayacaksın, mecbursunuz buna. Böyle birisi yoksa, yalan söylüyorsanız da Atatürk’ün koltuğunda oturan birisi yalan söyleyemez” şeklindeki açıklamalar sonrası CHP’den cevap gecikmedi.

KASTEDİLEN MUHARREM İNCE 

 

 

 

 

 

TBMM’de basın toplantısı düzenleyen Özel’in konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Kastedilen Muharrem İnce değildir. Sayın Genel Başkan zaten devamında Muharrem Beyin partiden ayrılmadığını da söylemiştir. Muharrem Beyin açıklamaları ortadadır. Genel Başkanımızın da sözleri ortadadır. Bir ikili diyalog sırasında sorulan bir soruya verilen bir cevap üzerinden bir şey varmış gibi yaratılan bir mesele veya ortaya çıkarılan bir üst düzey hassasiyet doğru değil.” şeklinde konuşamn Özgür özel yaşanan bu durumun kimseye fayda sağlamayacağını vurguladı.

Özel “CHP’ye de kimseye de faydası olmaz. Kastedilen Muharrem İnce değildir. Ancak Saray’ın bütün kollardan, bütün tedarikçilerine, bütün müteahhitlerine, bütün finansörlerine muhalefette; ‘CHP, HDP, İyi Parti kim olursa olsun bir parti kurma, parti içinde bir muhalefet yaratma, bir hareketi bir yola çıkma ve muhalefeti bölük pörçük gösterebilecek en küçük ihtimali değerlendirin, ne gerekiyorsa yapın’ denildiğini hepimiz biliyoruz. Ancak burada Muharrem İnce’ye özel bir gönderme, kendisine yönelik bir itham yok.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

 

 

 

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.